542578104

Formålet er å gjøre det enkelt for nettverkspartnere å samarbeide

SAP lanserer globalt vaksineknutepunkt i kampen mot Covid-19

SAP har lansert Vaccine Collaboration Hub (VCH) som hjelper regjeringer og deres biofarmasøytiske partnere med vellykket koordinering og utrulling av massevaksinasjonsprogrammer, samt administrasjon av distribusjon av vaksiner.

SAPs VCH er bygget på den prisvinnende SAP Information Collaboration Hub for Life Sciences. Den dekker hele prosessen fra produksjon og kontrollert distribusjon til administrasjon og overvåking etter vaksinering. - COVID-19 har lagt et stort press på legemiddelindustrien og mange har oppdaget store hull i egne forsyningskjedestrategier, sier Michael Townsend, bransjeanalytiker ved IDC.

- Det er viktig for legemiddelindustrien å ha egne vaksinasjonsprosedyrer og mulighet for å kunne ta kontakt med leverandører på ett sted, selv på tvers av bransjer. VCH vil bidra til å tette dette gapet slik at pasienter får livreddende medisiner og utstyr, avslutter Townsend.

Selskaper som bidrar til produksjon av vaksiner kan gjennomføre deres kritiske prosesser med SAPs programvare. Dette inkluderer produsenter, logistikkleverandører og farmasøytiske selskaper, samt grossister og dispensere. Basert på sin enorme erfaring innen biovitenskap, har SAP designet VCH som en utvidelse av SAPs forretningsnettverk. Formålet er å gjøre det enkelt for nettverkspartnere å samarbeide og overvåke ordreutførelse, fra vaksineleverandører til leveringssteder.

VCH er en del av SAPs Industry Cloud Strategi og er designet for å imøtekomme de spesifikke behovene for bransjen. Løsningen sørger for nødvendige nettverks- og teknologifunksjoner som kreves for effektivt å støtte store vaksinasjonsprogrammer og distribusjon av medikamenter. Samtidig danner løsningen grunnlaget for å redusere risikoen i forsyningskjeden ved fremtidige kriser.

 

AuticNETIO-PowerPDU-4C-2020 crop

Prisgunstig fordelingsboks med energimåling og styring

Støtter 13 ulike protokoller som kan benyttes for måling og styring av uttatak

NETIO PowerPDU, som forhandles av Autic as, er smart fordelingsboks (PDU) med fire uttak som alle kan styres og måles individuelt. Enheten kan enkelt monteres i et 19’’ rack med tilhørende braketter. Monteringen krever ingen elektriker – både inntak og uttak er forsynt med standard FL kontakter.

les mer...
CEO_KUKA Nordic crop

Lederskifte for KUKA Nordic - digitalisering i fokus for den nye konsernsjefen

Det føles veldig inspirerende å lede selskapet i denne tiden

KUKA Nordic har gjort en utskiftning i stillingen som administrerende direktør. Tidligere salgssjef Joacim Lorentssontar et steg opp og tar over etter Jonas Glimdén - som igjen fortsetter innen KUKAs internasjonale organisasjon.

les mer...
EH_virtual_booth_1 crop

Besøk vår utstilling – rett fra din arbeidsplass

Den irtuelle stand er tilgjengelig døgnet rundt

Under denne pandemien er det svært begrenset hvor ofte vi kan møte noen ansikt til ansikt, og vi må unngå store folkegrupper. Dette har ført til at store handelsmesser og bransjebegivenheter har blitt avlyst i år. Endress+Hauser har derfor funnet en ny, fleksibel og informativ måte å bringe kundene nærmere produktene, løsningene og tjenestene på. En virtuell utstilling gjør det mulig.

les mer...
Siemens SW Four pillars of the Industrial IoT crop

Utnytte data for å kutt kostnader

Utnytte data for å kutte kostnader, forbedre ytelsen og øke produktiviteten

Den fjerde industrielle revolusjonen gjør produksjon raskere, smartere og slankere. Konseptet er kjent som Industry 4.0, og denne bølgen som går over fabrikkgulv, tar automatisering til et nytt nivå. Ved å bruke det industrielle tingenes internett (IoT) kan produsenter koble den fysiske verden med det digitale og ta full kontroll over systemer som aldri før.

les mer...