Photographer

Vil forsterker ytterligere JFKnudtzen sin markedsposisjon innen automatisering

Rockwell Automation og JFKnudtzen har inngått samarbeide

Rockwell Automation har utnevnt JFKnudtzen som autorisert distributør for deres produkter og løsninger i Norge. Rockwell Automation er verdens største selskap som er dedikert til industriell automatisering og digital transformasjon, med flaggskipene Allen-Bradley® og FactoryTalk® InnovationSuite™ med varemerket PTC i spissen.

JFKnudtzen har siden oppstarten i 1955 utviklet seg til å bli en ledende leverandør innenfor det norske elektro- og automatiseringsmarkedet. Samarbeidet med Rockwell Automation er en av våre største satsninger fremover. Sammen med fortsatt utvikling av samarbeidet med Weidmüller og en større satsning på konseptet merking, vil dette være våre store vekstområder de neste årene, - noe vi tror kundene våre vil verdsette.

«Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven med å få Rockwell Automation sine innovative løsninger ut på det norske markedet», sier Petter Kleven hos JFKnudtzen.

JFKnudtzen vil tilby gode løsninger, kompetanse og distribusjon til norske kunder. Produktene vil lagerføres på Nesbru i Asker, og etter hvert vil produktene bli tilgjengelig i vår nettbutikk.

Produktsortimentet er enormt, og alle produktene blir i disse dager registret inn i våre systemer. Opplæring og omfattende kursing er i gang med meget dyktige folk hos Rockwell Automation i Norden. Ett av de første områdene JFKnudtzen vil ta tak i er Rockwell Automation sine løsninger innenfor maskinsikkerhet. På dette området er Rockwell Automation verdensledende og tilbyr svært gode løsninger.

Ved å bli en partner for Rockwell Automation i Norge, forsterker vi ytterligere JFKnudtzen sin markedsposisjon innenfor området automatisering. Rockwell Automation sine produkter og løsninger er en god match for det behovet vi ser i det norske markedet. Løsninger som The Connected Enterprise, Digital Transformation, Industrial Automation and Control, Industrial Networks, Safety Solutions er noen av områdene vi løpende vil lansere gjennom JFKnudtzen.

Som Partner for Rockwell Automation vil vi tilby:

  • Teknisk kompetanse gjennom god rådgivning og veiledning
  • Programmeringskompetanse
  • Rask tilgang på deler
  • Oversiktlig og god nettbutikk

Om Rockwell Automation
Rockwell Automation er en av verdens ledende leverandører av løsninger innen industriell automatisering. Firmaet ser det som sin viktigeste oppgave å gjøre kundene mer produktive og verden mer bærekraftig gjennom høyere kompetanse, ledende teknologi og en global organisasjon. Rockwell Automation har 22 000 ansatte som hjelper kunder i over 80 land. Hovedkontoret ligger i Milwaukee, Wisconsin, USA.

 

Sigum Ragnar_crop

Sigum Fagerberg AS forsterker damp-/energiavdelingen

Ragnar Telle (25) kommer inn som forsterkning for salg og service på vår damp-/energiavdeling.  Ragnar har allerede 3 års fartstid i Sigum Fagerberg AS med arbeidsoppgaver innen salg, service og testing ute på dampanlegg.

les mer...
MAC0010172_Pepperl rgb crop

Verdens første 10-tommer Android Tablet for Sone 2/22

For applikasjoner som krever rask og enkel datainnsamling, blir det i større og større grad benyttet nettbrettløsninger. Fordelene er åpenbare: enhetene er enkle å betjene, intuitive å bruke, og lar brukerne legge inn data, ta bilder og få tilgang til viktige dokumenter mens du er på farten.

 

les mer...
smart-industri-2020 crop

Hvem blir Norges smarteste industribedrift 2020

Prisen blir delt ut av næringsminister Iselin Nybø 10. februar.

For syvende år på rad arrangerer Siemens AS og Norsk Industri konkurransen «Norges smarteste industribedrift». Målet er å løfte frem de gode eksemplene og inspirere til økt konkurransekraft for norsk industri. Konkurransen har vært svært tøff, men nå er endelig de tre nominerte bedriftene klare.

les mer...
Sigum petter wingereinytt crop

Sigum Fagerberg AS utvider staben

I takt med våre økte markedsandeler og tilstedeværelse på det norske markedet forsterker vi også vår bemanning. Vi ønsker velkommen vår nye kollega Petter Wingerei (43).

les mer...