Rittal AX crop

Det glatte materialet motstår kjemikalier, saltvann og ekstremt høy luftfuktighe

Rittal lanserer AX og KX i skinnende rustfritt stål

Noen ganger trenger til og med kapslinger å glitre elegant, selv om det i industrien sjelden handler om skjønnhet og alltid om funksjon. Innkapslinger må beskytte sensitivt utstyr, selv under de mest ugunstige forhold. Dette gjelder allerede for standardversjonene av Rittal AX og KX-serien, med robust pulverlakkering. 

For miljøer med ekstra høy risiko for korrosjon tilbyr Rittal nå nye versjoner i rustfritt stål. Det glatte materialet motstår kjemikalier, saltvann og ekstremt høy luftfuktighet, og utvider mangfoldet til Rittal systemet.

Ved konvertering av rustfrie kapslinger til AX og KX drar du nytte av Rittals systemfordeler for spesielle bruksområder som krever mer robust materiale. De kompakte skapene har et patentert system med festepunkter. Sammen med skinnene for innvendig installasjon, danner de det veletablerte 25 mm monteringsmønsteret fra VX25 gulvskapsystem. Med dette unike, patenterte systemet er AX kompaktapparatskap forberedt for alle typer konfigurasjoner og ettermontering.

Systemkomponenter og tilbehør kan monteres på skinner sikkert, raskt og enkelt uten boring, fra dørbryter, kabelslanger og klemlister til skaplys. Takket være den forhåndsdefinerte avstanden mellom skinnene, kan systemtilbehør som systemchassi, kabelklemmeskinner eller bæreskinner fra VX25 gulvskapsystemet også brukes.

Det nye designet forenkler også jording med automatisk potensialutjevning for AX og KX i rustfritt stål. På KX er for eksempel sidene optimalisert for PE-tilkoblingen. For å utnytte dybden på KX koblingsboksene enda bedre, kan monteringsskinnen monteres direkte på bakpanelet. Nytt i KX-porteføljen av rustfritt stål er E-Box med dør. Både i AX- og KX-serien gjør festepunkter i bakveggen monteringen av veggfestebraketter raskere.

Forberedt for digital prosessoptimalisering

Som systemkapslinger er de nye versjonene av rustfritt stål nå fullt forberedt for digitalt optimaliserte prosesser innen styrings- og tavlebygging, prosesser som er veldig etterspurt i disse tider med stadig mer komplekse anlegg og mangel på faglært personale. Hos Eplan er alle data tilgjengelige, så de relevante komponentene kan konfigureres sømløst. Den digitale tvillingen fra Eplan-prosjektet inneholder også alle dataene som trengs for automatisk behandling av tavlebyggere, for eksempel for utskjæringer med Perforex LC 3D lasersentre. ePocket digitale tegningslomme gjør deretter dataene tilgjengelige under drift av anlegget. Skap og tilbehør kan også enkelt konfigureres og bestilles med Rittals RiPanel-verktøy.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Schneider GFS crop

Banebrytende innen håndtering av elektro- og automasjonssystemer

Schneider Electric lanserer EcoConsult konsulenttjenester. Gjør anlegg mer stabile, effektive og bærekraftige. EcoConsulttjenestene leveres av et nordisk rådgiverteam som er dedikert til revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi.