Pepperl RFID Ex crop

Kommunikasjon med de fleste feltbusser

RFID i Ex område

Pepperl+Fuchs har komplettert RFID produktporteføljen med lesehoder godkjent for bruk i Ex-områder for LF, 125 KHz, IPH-30GM-Ex og HF, 13,56MHz, IQH-30GM-Ex. Rekkevidden for begge lesehodene er 10 mm, avhengig av hvilke RFID-tag som benyttes. Lesehodene er i M30-utførelse og med ATEX godkjenning for bruk i sone 1 og sone 21. Beskyttelses metoden er Ex-m.

Disse lesehodene er tilpasset evalueringsenheter i serien Ident Control. Ident Control kan leveres med tilkobling for 1-4 lesehoder og for kommunikasjon med de fleste feltbusser både serielle og Ethernetbaserte.

Noen tekniske egenskaper:

  • Lese/skrive hode med M30 x 1,5
  • ATEX godkjent for sone 1 og sone 21
  • IP68
  • 15 meter kabel
  • EX m kapsling
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...