IK; Michell S8000 Integrale crop

Det intuitivt grensesnitt gjør instrumentet både lett å bruke og avlese

Redesignet S8000 Integrale fra Michell gir raskere respons og forbedret funksjonalitet

Michell Instruments, som forhandles av IKM Instrutek, har redesignet sin S8000 Integrale «chilled mirror» hygrometer for å dra nytte av forbedringer i teknologi siden introduksjonen i 200.

Rolf Kinck fra IKM Instrutek forteller at forbedringene dekker tre områder - mekanisk design for økt holdbarhet og styrke, forbedret sensorhode for raskere målinger ved lavere duggpunkt og økt enkelhet i bruk med en touch-screen grensesnitt med intuitive menyer. S8000 Integrale MKII omfatter nå mange av de funksjonene som finnes i Michell sin toppmodell S8000 RS.

S8000 Integrale MKII har et helt nytt design på sensorhodet, med forbedret integritet og tetting mekanismer. Dette betyr at Integrale nå har en raskere respons på -60 ° Cdp, forbedret sensitivitet og raskere reaksjon på forbigående duggpunktsforhold. Trykket på instrumentet er forbedret fra 17 barg til 20 barg, og enheten har fortsatt den samme nøyaktigheten på ± 0,1 ° Cdp. Samt å være mer holdbar og motstandsdyktig mot riper, foringsrør muliggjør nå lettere tilgang for vedlikehold: det er bare fire skruer for å fjerne stedet for 18 på den forrige modellen, sier Rolf.

Den nye fullfarge berøringsskjerm med et intuitivt grensesnitt gjør instrumentet både lett å bruke og avlese. S8000 Integrale tilbyr også flere alternativer for kommunikasjon. Samt Modbus RTU via USB, og tilbyr muligheten for Ethernet, RS232 og RS485.

Typiske bruksområder for S8000 Integrale inkluderer høy presisjon fuktmålinger for laboratorier og rene rom samt industrielle applikasjoner som miljøkontroll, avslutter Kinck.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...