Autic ST-IPM-8460-left crop

Er utviklet for applikasjoner med behov for større hastighet og lagringsplass

Red Lion utvider SixTRAK®-serien med fjernterminaler

En robust, fleksibel løsning for overvåking og kontroll i ekstreme miljøer. Red Lion Controls, som forhandles av Autic AS, offentliggjør utvidelsen av SixTRAK-serien med industrielle fjernterminaler, med lanseringen av ST-IPm-8460, drevet av Red Lion Workbench, som bruker en editor og kjøretidsmotor som overholder IEC61131-3. 

Den nye fjernterminalen er utviklet for applikasjoner med behov for større hastighet og lagringsplass for behandling og kommunikasjon, og gir fleksibiliteten og driftssikkerheten for overvåking og kontroll av utstyr som kundene trenger og forventer fra Red Lion. Med UL klasse I, Div 2-sertifisering, ABS-oppføring og et driftstemperaturområde fra –40 °C til 70 °C, vil ST-IPm-8460-modellen fungere utmerket i tøffe forhold og farlige miljøer.

Kombinasjonen av ST-IPm-8460 og Red Lion Workbench kan enkelt støtte store, komplekse prosjekter på tvers av flere enheter. Red Lion Workbench har tilpasset kontroll, standard språkstøtte, effektive verktøy for feilsøking og overvåking, prosjektautomatisering og kontrollerredundans.

Uansett om applikasjonen din overvåker en håndfull datapunkter eller tusenvis, kan ST-IPm-8460 enkelt konfigureres etter dine behov ved hjelp av Red Lions EtherTRAK-2 I/O-moduler. ST-IPm-8460 er tilgjengelig for privat merking, og tilbyr doble strøminnganger og støtte for redundante Ethernet-nettverk for lengre driftstid, mens et større antall kommunikasjonsporter og støtte for flere ulike protokoller gjør det mulig å koble til en rekke ulike feltenheter.

Du finner mer informasjon om Red Lions ST-IPm-8460 på www.redlion.net.

Sigum Ragnar_crop

Sigum Fagerberg AS forsterker damp-/energiavdelingen

Ragnar Telle (25) kommer inn som forsterkning for salg og service på vår damp-/energiavdeling.  Ragnar har allerede 3 års fartstid i Sigum Fagerberg AS med arbeidsoppgaver innen salg, service og testing ute på dampanlegg.

les mer...
MAC0010172_Pepperl rgb crop

Verdens første 10-tommer Android Tablet for Sone 2/22

For applikasjoner som krever rask og enkel datainnsamling, blir det i større og større grad benyttet nettbrettløsninger. Fordelene er åpenbare: enhetene er enkle å betjene, intuitive å bruke, og lar brukerne legge inn data, ta bilder og få tilgang til viktige dokumenter mens du er på farten.

 

les mer...
smart-industri-2020 crop

Hvem blir Norges smarteste industribedrift 2020

Prisen blir delt ut av næringsminister Iselin Nybø 10. februar.

For syvende år på rad arrangerer Siemens AS og Norsk Industri konkurransen «Norges smarteste industribedrift». Målet er å løfte frem de gode eksemplene og inspirere til økt konkurransekraft for norsk industri. Konkurransen har vært svært tøff, men nå er endelig de tre nominerte bedriftene klare.

les mer...
Sigum petter wingereinytt crop

Sigum Fagerberg AS utvider staben

I takt med våre økte markedsandeler og tilstedeværelse på det norske markedet forsterker vi også vår bemanning. Vi ønsker velkommen vår nye kollega Petter Wingerei (43).

les mer...