Autic edge 4transparent crop

Løser oppgaver man ellers trenger flere produkter for å løse

Red Lion FlexEdge

Red Lion Controls, som forhandles av Autic as, er spesialister på kommunikasjon, industriell automasjon og nettverksløsninger har nå lansert  FlexEdge™ Intelligent Edge Automation Platform.

Dette revolusjonerende systemet bringer en helt ny grad av allsidighet til s.k. edge computing. FlexEdge løser oppgaver man ellers trenger flere produkter for å løse. FlexEdge kombinerer Red Lions velkjente protokollkonvertering med fleksible kommunikasjonsløsninger for WiFi og 4G. FlexEdge kan i tillegg utvides med flere serielle porter, eller USB porter. I utgangspunktet kommer den godt bestykket med to nettverksporter, med individuelle IP-adresser, og to eller tre isolerte serieporter.

FlexEdge har i tillegg en avansert web server med Bootstrap, JavaScript og CSS. Dette gjør det mulig å skreddersy løsninger for spesielle formål. Websider for informasjon og styring kan også utvikles med Crimson3.1, som benyttes for å konfigurere FlexEdge.

FlexEdge kommer i to modellutgaver DA50 og DA70. DA50 kan utvides med én tilleggsmodul for WiFi, 4G eller USB/serielle porter, mens DA70 kan utvides med tre tilleggsmoduler. DA70 kan i tillegg bestykkes med opptil 10 lokale I/O kort med både analoge og digitale inn- og utganger.

For mer informasjon, se www.autic.no

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
AMNYTT 2023 02 kolsj crop

AMNYTT 02 2023 er publisert

Digitalisering er ikke et mål, men er reise sier en ledende leverandør. Norsk Industri følger opp med en podkast om; Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

les mer...