Phoenix plug crop

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

En optisk merking på pluggen gir tydelig montering i egen produksjon eller i felten. Kundene kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger. For å utelukke feilplugging tilbyr Phoenix Contact kodede plugger og basislister. Det kan velges blant opptil tre kodinger. Porteføljen fra Connexis består av plugger og basislister i horisontal eller vertikal tilkoblingsretning, samt veggjennomføringer. Det åpner for både komponenttilkoblinger og skjøteforbindelser via plugg og bøssing. Krympekontaktene finnes for ledere fra AWG 28 til 14. Med delingsmålene 2,5 mm, 3,81 mm og 5,08 mm er pluggforbinderne i porteføljen D21, D31 og D32 egnet for forskjellige signal- og lavspenningsforsyninger.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...