Phoenix plug crop

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

En optisk merking på pluggen gir tydelig montering i egen produksjon eller i felten. Kundene kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger. For å utelukke feilplugging tilbyr Phoenix Contact kodede plugger og basislister. Det kan velges blant opptil tre kodinger. Porteføljen fra Connexis består av plugger og basislister i horisontal eller vertikal tilkoblingsretning, samt veggjennomføringer. Det åpner for både komponenttilkoblinger og skjøteforbindelser via plugg og bøssing. Krympekontaktene finnes for ledere fra AWG 28 til 14. Med delingsmålene 2,5 mm, 3,81 mm og 5,08 mm er pluggforbinderne i porteføljen D21, D31 og D32 egnet for forskjellige signal- og lavspenningsforsyninger.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
AMNYTT 2023 02 kolsj crop

AMNYTT 02 2023 er publisert

Digitalisering er ikke et mål, men er reise sier en ledende leverandør. Norsk Industri følger opp med en podkast om; Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

les mer...