Phoenix ansettelse-thomas-crop

Phoenix Contact forsterker innen automasjon

Thomas Christiansen er ansatt som Product Manager for Cyber Security og funksjonell sikkerhet i Phoenix Contact. Med utdanning som automatiker og erfaring fra rollen som automasjons teknikker på Tine SA, Arcus Norway AS og prosjekt ingeniør i ABB, tar Thomas med seg en bred erfaring og kompetanse. 

«Etter nå 2 uker i Phoenix Contact har jeg begynt å få en del spennende oppgaver og stortrives! Jeg har blitt godt tatt imot av kollegaene mine og veldig fornøyd med det kollegiale miljøet. 

Jeg er overveldet over hvor mange spennende produkter vi har og synes arbeidsoppgavene er både interessante og givende. Ser fram til å lære masse nytt og ikke minst sette det i praksis og hjelpe Phoenix Contact til å nå nye høyder!» - Thomas Christiansen. 

I rollen får Thomas ansvar for nettverksprodukter som Switcher, rutere, industriell brannmur og produkter for seriell kommunikasjon og IO-overføring, fjernkommunikasjon og funksjonell sikkerhet. 

Jon Kåre Solås som tidligere var innehaver av stillingen har tatt fatt på nye oppgaver som Industriansvarlig for prosess, marine og Power2X.

Om Phoenix Contact

PHOENIX CONTACT AS ble etablert i 1987 og er et datterselskap av PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland, en av verdens ledende virksomheter innen elektronisk interface og industriell automatiseringsteknikk. Vi er en familiebedrift med hovedkvarter i Tyskland. Bedriftsgruppen omfatter 15 tyske og 4 internasjonale bedrifter samt 55 salgsavdelinger over hele verden. På internasjonalt plan er vi representert i over 100 land og selskapet sysselsetter ca. 20 000 medarbeidere.

Endress Trond  crop

Trond Mæland ansatt som Salgsingeniør i Endress+Hauser

Endress+Hauser har ansatt Trond Mæland som ny Salgsingeniør i Norge. Trond kommer fra stillingen som Sales Manager i Trisense AS og tiltrådte den nye stillingen i oktober.

Endress jens_welo crop

Jens Welo ansatt som økonomisjef i Endress+Hauser

Endress+Hauser har ansatt Jens Welo som ny økonomisjef i Norge. Jens kommer fra stillingen som Group Business Controller i Norconsult AS .

Endress Mari_westby crop

Mari Engelhardt Westby ny Marketing Communication Manager i Endress+Hauser

Har mange års erfaring fra ulike markedsføringsroller

Endress+Hauser har ansatt Mari Engelhardt Westby som ny Marketing Communication Manager i Norge. Mari kommer fra stillingen som Marketing Communication Manager i Axactor ASA og Axactor Norway AS og tiltrådte den nye stillingen i november.

Eldor øker crop

Eldor vokser og går nye veier: Henter 10 ansatte i India

Mangelen på arbeidskraft har en tendens til å virke inflasjonsdrivende

Eldor-gruppens selskaper tenker utradisjonelt når de skal finne flere dyktige ingeniører og spesialister. Med bedrifter både i Norge, Danmark, Storbritannia og snart også Midtøsten, rekrutterer de nå høyt kvalifiserte folk fra India for å få kabalen til å gå opp.