Pepeprl VariKont crop

Presenterer nå en forlenget koblingsavstand,

Pepperl+Fuchs presenterer VariKont induktiv giver med forlenget koblingsdistanse

Siden introduksjonen for mer enn 50 år siden har VariKont serien vært en av de mest suksessfulle seriene induktive givere fra Pepperl+Fuchs. Gjennom årene har det skjedd en utvikling både når det gjelder design og fleksibilitet. 

Utviklingen vi presenterer nå er forlenget koblingsavstand, opp til 30 mm flush montert og 50 mm i non-flush applikasjoner. Dette realiseres gjennom såkalt «Active Schielding Technolgy», noe som i praksis vil si at vi har designet inn en ekstra spole. Denne spolens oppgave er å detektere og kompensere for metalliske objekter i området rundt sensoren for å sikre stabil funksjon.

Suksessfaktorene som roterbart hode, høy IP grad, IP68/ 69 og godt synlige lysdioder både for spenning og koblingstilstand er selvfølgelig videreført også på disse nye sensorene med forlenget koblingsdistanse.

Du finner mer informasjon her; https://www.pepperl-fuchs.com/norway/no/varikont_active_shielding.htm

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...