Parker sensor crop

Parker SensoControl lanserer SCP09-trykksensoren med spesiell OEM-pinkonfigurasjon

En universalløsning for hydrauliske bruksområder. Parker Hannifin introdusert trykksensoren SCP09, en allsidig og pålitelig løsning for hydrauliske bruksområder. SCP09-sensoren er utformet for å gi nøyaktig og presis trykkmåling under en rekke forhold, noe som gjør den egnet til både mobilt maskineri og industrielle hydrauliske bruksområder. Den er hermetisk forseglet uten intern tetning. 

Dette bidrar til høy pålitelighet og motstandsdyktighet mot kontaminering, noe som igjen sikrer nøyaktige målinger i vanskelige omgivelser.

Sensoren har et trykkområde fra 10 til 600 bar og kan betjene en rekke bruksområder. Den lille formfaktoren åpner for enkel installasjon i trange rom, noe som muliggjør mer kompakte design. Sensoren har mange valgmuligheter, inkludert en rekke gjenger og koblinger, slik at den enkelt kan integreres i eksisterende systemer og produksjonsprosesser. SCP09 er også svært kompatibel med forskjellige væsker og gasser, noe som muliggjør universell bruk og enkel håndtering. Den høye mediekompatibiliteten sørger for mindre nedetid og lang levetid. Sensoren er designet for langsiktig stabilitet og lav drift, og har en pinkonfigurasjon tilpasset OEM-er, med vanlige elektriske grensesnitt og prosesskoblinger.

«Vi er glade for å kunne lansere trykksensoren SCP09, som er utformet for å oppfylle behovene til kunder innen hydraulikkindustrien», sier Andreas Okunick, Product Manager hos Parker SensoControl. «SCP09-trykksensoren er en pålitelig, nøyaktig og allsidig løsning som kan brukes på en rekke bruksområder – spesielt for kunder med behov for store volum.»

SCP09-trykksensoren er tilgjengelig nå. Dens robuste design, høye pålitelighet og lange levetid gjør den til et ideelt valg for bedrifter som ønsker å redusere nedetid og øke produktivitet.

Du finner mer informasjon her: https://ph.parker.com/no/nb/pressure-sensor-scp09-sensocontrol

 

Siemens UNIBUSS crop

Siemens optimaliserer lading av Unibuss’ elektriske busser i Oslo

Siemens har inngått en avtale med Unibuss, en ledende bussoperatør i Oslo-området, for å levere sin innovative Depot360 Managed Services-løsning. Med Norge i front av den globale overgangen til elektrisk mobilitet markerer denne avtalen Siemens’ første Depot360-fotavtrykk i Norge.

NVE oslo-2 crop

Scenarioer for økt kraftforbruk

NVE har anslått samlet kraftforbruk i Norge hvis alle tiltakene i Miljødirektoratets rapport Klimatiltak i Norge – kunnskapsgrunnlag 2024 gjennomføres. I rapporten Scenarioer for kraftmarkedet 2024 ser vi på hvordan det norske kraftmarkedet i 2030 og 2035 påvirkes av et høyere kraftforbruk.

KUKA_KMP_600P crop

Smart og rimelig AMR for trange rom

KUKA har nettopp lansert sin nye versjon av den autonome roboten KMP 600P, en rimelig AMR som gir sluttbrukeren ny konkurransekraft.

– Den lades induktivt mens den arbeider, noe som betyr at den kan arbeide mer eller mindre kontinuerlig, sier Micael Amandusson, channel manager hos KUKA Nordic.

Phoenix PLC sertifisert crop

PLCnext Control for sikker kommunikasjon sertifisert i henhold til IEC 61850 Ed. 2.1 og IEC 62351-3

PLCnext Control fra Phoenix Contact er nå også sertifisert av DNV i henhold til de internasjonale standardene IEC 61850 Ed. 2.1 og IEC 62351-3 for sikker kommunikasjon i energistyresystemer. Tidligere har kontrolleren blitt sertifisert som den første på markedet med et funksjonsomfang som tilsvarer IEC 62443 4-2 SL2.