Parker sensor crop

Parker SensoControl lanserer SCP09-trykksensoren med spesiell OEM-pinkonfigurasjon

En universalløsning for hydrauliske bruksområder. Parker Hannifin introdusert trykksensoren SCP09, en allsidig og pålitelig løsning for hydrauliske bruksområder. SCP09-sensoren er utformet for å gi nøyaktig og presis trykkmåling under en rekke forhold, noe som gjør den egnet til både mobilt maskineri og industrielle hydrauliske bruksområder. Den er hermetisk forseglet uten intern tetning. 

Dette bidrar til høy pålitelighet og motstandsdyktighet mot kontaminering, noe som igjen sikrer nøyaktige målinger i vanskelige omgivelser.

Sensoren har et trykkområde fra 10 til 600 bar og kan betjene en rekke bruksområder. Den lille formfaktoren åpner for enkel installasjon i trange rom, noe som muliggjør mer kompakte design. Sensoren har mange valgmuligheter, inkludert en rekke gjenger og koblinger, slik at den enkelt kan integreres i eksisterende systemer og produksjonsprosesser. SCP09 er også svært kompatibel med forskjellige væsker og gasser, noe som muliggjør universell bruk og enkel håndtering. Den høye mediekompatibiliteten sørger for mindre nedetid og lang levetid. Sensoren er designet for langsiktig stabilitet og lav drift, og har en pinkonfigurasjon tilpasset OEM-er, med vanlige elektriske grensesnitt og prosesskoblinger.

«Vi er glade for å kunne lansere trykksensoren SCP09, som er utformet for å oppfylle behovene til kunder innen hydraulikkindustrien», sier Andreas Okunick, Product Manager hos Parker SensoControl. «SCP09-trykksensoren er en pålitelig, nøyaktig og allsidig løsning som kan brukes på en rekke bruksområder – spesielt for kunder med behov for store volum.»

SCP09-trykksensoren er tilgjengelig nå. Dens robuste design, høye pålitelighet og lange levetid gjør den til et ideelt valg for bedrifter som ønsker å redusere nedetid og øke produktivitet.

Du finner mer informasjon her: https://ph.parker.com/no/nb/pressure-sensor-scp09-sensocontrol

 

AuticBACnet crop

Autic System AS Lanserer – PiiGAB BACnet for PI900

Med BACnet i PiiGAB 900 Gateway konverteres dine måleverdier fra HAN, wM-bus, M-bus og Modbus til BACnet-objekter automatisk.

Goodtech Hauge crop

God resultatutvikling for Goodtech

Goodtech fortsetter året med sterk vekst i ordrebok og god utvikling i EBITDA mot samme kvartal i 2023. Q2 2024 endte med en omsetning på 192 MNOK, EBITDA på 9,2 MNOK (4,8%) og en ordrereserve på 431 MNOK. Industriens behov for økt effektivitet og bedre styringsinformasjon gjenspeiles i Goodtech sin ordrereserve, der prosjektene i porteføljen i stor grad er prosjekter for nordiske industriselskaper som arbeider med å øke egen produksjon, til lavere enhetskostnad.

ABB UPS Fambilde (002) crop

Energi- og ressursstyring i en og samme løsning

ABB Ability™ Energy and Asset Manager er en toppmorderne skytjeneste som integrerer både energi- og ressursstyring i en og samme løsning. Via din tilgjengelige nettleser kan du og annet nøkkelpersonell få full oversikt over det elektriske systemet, hvor som helst og når som helst.

Tavle crop

Godkjent eltavleprodusent

Formålet til Tavleforeningen er at de skal arbeide for å skape en anerkjent og selvstendig tavlebransje. Det har foreningen systematisk arbeidet med i om lag 25 år, så lenge Tavleforenignen har eksistert. Nå er man kommet til en milepel i dette arbeide. Nå lanseres verifikasjonsordning for bedriftssertifisering av tavleprodusenter. Norsk Sertifisering AS, som er en nøytral tredjepart, har utviklet ordningen i samarbeid med Tavleforeningen.