Parker VA crop

Er blitt designet med fokus på å redusere plassbehov

Parker med ny VA-serien med neste generasjons LS-ventiler

Forhåndskompensert, proporsjonal og lastkjennende: nye LS-ventiler med mengdehastigheter opptil 450 l/min for mobile maskinapplikasjoner. Parker Hannifin, kunngjør et sett med neste generasjons LS-ventiler, som en del av VA-serien, som er spesielt utviklet for krevende maskinapplikasjoner.

VA-serien med mobile retningskontrollventiler ivaretar enestående bruksområder og robusthet samt stor fleksibilitet og modularitet. De optimale egenskapene i den nye VA-serien gjør dem markedsledende. Disse ventilene er designet og tilpasset for å møte fremtidige krav innen en rekke utfordrende bransjer, som ved skogbruk, anlegg, gruvedrift og materialhåndtering.

VA-serien bygger på Parkers kjente og nåværende avanserte L90LS- og K220LS-ventiler som er kjent for sin robusthet, brukervennlighet og fleksibilitet. Disse toppmoderne forkompenserte LS-ventilene er blitt betydelig forbedret, slik at de kan øke modulariteten og legge til rette for kundeeffektive løsninger. Disse ventilene er for eksempel blitt designet med fokus på å redusere plassbehov og forbedre monteringsmulighetene, samtidig som de optimerer kanaler for å minimere mengdetap.

VA-serien går i fotsporene til K220LS-ventilen og tar ytelsen til neste nivå med en maksimal mengde til arbeidsport på opptil 450 l/min. VA-serien er blitt designet og optimert med egenskaper som innebygd elektronikk og klargjøring for Industry 4.0 eller andre fremtidige krav tilknyttet IoT og diagnostikk. I tillegg til dette har den nye ventilserien også de nyeste hydraulikkegenskapene – proporsjonalt mottrykk med aktiv påfylling, oppvarmingsmuligheter og flere andre ytelsesfremmende forbedringer som fører oss inn i neste generasjons mobile retningskontrollventiler.

Med VA-serien fortsetter Parker å levere avanserte løsninger med funksjonstilpassede sleidevarianter og sømløs integrering av funksjonsmanifolder som er spesialdesignet for spesifikke kundebehov. Med fokus på kvalitet, levetid og energieffektivitet fra råmaterialer til ferdig produkt, som igjen minimerer den totale miljøpåvirkningen, er VA-serien i tråd med et av Parkers viktige mål om å skape en bedre fremtid.

VA300 er den første ventilen i den nye serien som blir utgitt. Den neste ventilen i serien, VA450, skal lanseres i begynnelsen av 2023.

Finn ut mer om VA-serien på: https://ph.parker.com/no/nb/mobile-directional-contol-valve-va-series

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.