Parker VA crop

Er blitt designet med fokus på å redusere plassbehov

Parker med ny VA-serien med neste generasjons LS-ventiler

Forhåndskompensert, proporsjonal og lastkjennende: nye LS-ventiler med mengdehastigheter opptil 450 l/min for mobile maskinapplikasjoner. Parker Hannifin, kunngjør et sett med neste generasjons LS-ventiler, som en del av VA-serien, som er spesielt utviklet for krevende maskinapplikasjoner.

VA-serien med mobile retningskontrollventiler ivaretar enestående bruksområder og robusthet samt stor fleksibilitet og modularitet. De optimale egenskapene i den nye VA-serien gjør dem markedsledende. Disse ventilene er designet og tilpasset for å møte fremtidige krav innen en rekke utfordrende bransjer, som ved skogbruk, anlegg, gruvedrift og materialhåndtering.

VA-serien bygger på Parkers kjente og nåværende avanserte L90LS- og K220LS-ventiler som er kjent for sin robusthet, brukervennlighet og fleksibilitet. Disse toppmoderne forkompenserte LS-ventilene er blitt betydelig forbedret, slik at de kan øke modulariteten og legge til rette for kundeeffektive løsninger. Disse ventilene er for eksempel blitt designet med fokus på å redusere plassbehov og forbedre monteringsmulighetene, samtidig som de optimerer kanaler for å minimere mengdetap.

VA-serien går i fotsporene til K220LS-ventilen og tar ytelsen til neste nivå med en maksimal mengde til arbeidsport på opptil 450 l/min. VA-serien er blitt designet og optimert med egenskaper som innebygd elektronikk og klargjøring for Industry 4.0 eller andre fremtidige krav tilknyttet IoT og diagnostikk. I tillegg til dette har den nye ventilserien også de nyeste hydraulikkegenskapene – proporsjonalt mottrykk med aktiv påfylling, oppvarmingsmuligheter og flere andre ytelsesfremmende forbedringer som fører oss inn i neste generasjons mobile retningskontrollventiler.

Med VA-serien fortsetter Parker å levere avanserte løsninger med funksjonstilpassede sleidevarianter og sømløs integrering av funksjonsmanifolder som er spesialdesignet for spesifikke kundebehov. Med fokus på kvalitet, levetid og energieffektivitet fra råmaterialer til ferdig produkt, som igjen minimerer den totale miljøpåvirkningen, er VA-serien i tråd med et av Parkers viktige mål om å skape en bedre fremtid.

VA300 er den første ventilen i den nye serien som blir utgitt. Den neste ventilen i serien, VA450, skal lanseres i begynnelsen av 2023.

Finn ut mer om VA-serien på: https://ph.parker.com/no/nb/mobile-directional-contol-valve-va-series

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...