Parker trykksensor crop

Utformet for å oppfylle de kjemiske og fysiske kravene i hele hydrogenlivssyklus

Parker Hannifin introduserer ny SensoControl-trykksensor, SCP04, for hydrogenbruksområder

Parker Hannifin, verdensledende innen bevegelses- og styringsteknologier, kunngjør lanseringen av den nye SensoControl® SCP04-trykksensoren for hydrogenbruksområder. Med denne nyeste utviklingen følger Parker sin strategi for å utvikle produkter for nye markeder og fremtidige bruksområder.

Hydrogen brukes mer og mer i all slags transportutstyr, fra lastebiler til busser til tog og til sjøs. For å muliggjøre produksjon, transport, påfylling og lagring av hydrogen er det nødvendig med nye produkter og løsninger. Trykksensoren SCP04 fra Parker er utformet for å oppfylle de kjemiske og fysiske kravene i hele hydrogenlivssyklusen. Her er sensoren spesielt fleksibel på grunn av ulike gjenger for å matche et bredt utvalg av systemkoblinger.

SCP04 har høytrykksmotstand og oppdager trykk fra 4 bar opptil 1000 bar som en digitalt kalibrert piezoresistiv målecelle. Spesialtilkoblingen tåler lave temperaturer, støt og vibrasjoner, noe som gjør den spesielt robust for de mest krevende miljøene.

En monolittisk design fjerner behovet for innvendige tetninger og eliminerer lekkasjer på grunn av materialtretthet. SCP04 har ingen trykkoverføringsvæske og ingen store, trykksatte områder. Den er også vakuumtett og elastomerfri. Prosesstilkoblingene er utformet for å være pakningsfrie for å oppfylle kravene til hydrogenbruksområder.

SCP04s robuste konstruksjon i 316L rustfritt stål og lave permeabilitet resulterer i bred mediemotstand og forhindrer sprøhet av metallet pga. ionisert hydrogen. I tillegg gir sensoren høy tilkobling gjennom høy kompatibilitet med ulike tilgjengelige koblinger og kan konfigureres med ulike utgangssignaler.

For mer informasjon kan du gå til: https://ph.parker.com/gb/en/pressure-transmitter-scp04

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...