Prosoft Box_Angle crop

Hver Modbus TCP/IP-gateway kan ha 10 klient- og 10 servertilkoblinger

Pålitelige gateway-løsninger

ProSoft Technology, som forhandles av Goodtech Products,  tilbyr pålitelige gateway-løsninger for dine EtherNet/IP- eller Modbus TCP/IP-nettverk.

PLX30 Ethernet og serielle gatewayer er kraftige og kostnadseffektive løsninger for tilkobling av enheter til EtherNet/IP- eller Modbus TCP/IP-nettverk.PLX30-gatewayer tilbyr sanntids toveis dataoverføring mellom enheter på forskjellige nettverk.
 

PLX30 er en frittstående DIN-skinne montert gateway som har en Ethernet-port for kommunikasjon, fjernkonfigurasjon og diagnose, og opptil fire isolerte serieporter.

PLX30 gatewayer kommer også med et spor for SD-kort for lagring av konfigurasjonsfiler. I tilfelle feil kan SD-kortet overføres til en annen gateway for å redusere nede tid.

Hver gateway har innhenting av sanntidsdata, fleksible kommunikasjonsmetoder, støtte for katastrofegjenoppretting, fjernkonfigurasjon og diagnose, i tillegg til et bredt spenningsområde og driftstemperatur.

Hver EtherNet/IP-gateway har flere I/O-tilkoblinger; med klient- og/eller serveregenskaper, en 4000 ord database, CIP og PCCC meldinger, Add-On-Profiles for RSLogix 5000/Studio 5000 v. 20 og nyere. Flere I/O-tilkoblinger tillater rask kommunikasjon mellom enheter slik som HMI-er, SCADA-systemer, energimålere og Flow Computers. Gateway modulene kan konfigureres til å sende og motta data til eller fra PLC-5, SLC, HMI eller enhver annen meldingsenhet som kommuniserer via CIP eller PCCC-baserte meldinger.

Hver Modbus TCP/IP-gateway kan ha opptil 10 klient- og 10 servertilkoblinger, en database på 4000 ord og inntil 160 konfigurerbare kommandoer.

Ytterligere informasjon finnes på: www.goodtechproducts.no

 

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.