Krohne OPTIMASS Bluetooth crop

Kan enten bestilles som ekstrautstyr på nye enheter eller ettermonteres,

OPTIMASS Coriolis flowmålere nå tilgjengelige med Bluetooth

KROHNE introduserer Bluetooth Low Energy (BLE) alternativ til alle OPTIMASS x400 Coriolis-flowmetere utstyrt med MFC 400-omformer.

  • Pålitelig trådløs kommunikasjon med OPTIMASS flowmålere fra smarttelefon eller nettbrett
  • I driftsettelse, verifisering, diagnostikk og overvåking med OPTICHECK Flow Mobile-app
  • SIL-sertifiserte massestrømmetere med Bluetooth-kommunikasjon

I forbindelse med OPTICHECK Flow Mobile-appen (tilgjengelig for iOS og Android), gir dette mulighet for igangkjøring av enheter, verifisering, diagnostikk og overvåking fra en smarttelefon eller nettbrett via sikker trådløs kommunikasjon. OPTIMASS med BLE er for øyeblikket de eneste SIL-sertifiserte massestrømmålerne på markedet som tillater Bluetooth-kommunikasjon. BLE-alternativet kan enten bestilles som ekstrautstyr på nye enheter eller ettermonteres, avhengig av maskinvareversjon på omformeren. Det gir mulighet for trådløs drift over avstander opp til 20 m, for eksempel for enheter installert på utilgjengelige steder. Bruk i Ex Zone 1 er mulig med passende mobile enheter.

BLEalternativet er tilgjengelig i Europa. Bluetooth er et registrert varemerke for Bluetooth Special Interest Group Les mer om OPTIMASS her: https://krohne.com/en/products/flow-measurement/flowmeters/coriolis-mass-flowmeters/

FG Tech io-link-news-page crop

IXARC absolutt encoder nå med IO-link grensesnitt

Eliminerer behov for å støtte komplekse kommunikasjonsprotokoller på sensornivå

FG-Tech AS, som er forhandler av POSITAL sine produkter, kan med dette informere om at deres absolutte encodere nå leveres med det populære IO-Link kommunikasjonsgrensesnittet. IO-Link er et rimelig, enkelt å implementere kommunikasjonsgrensesnitt designet for å forenkle forbindelser mellom store feltbuss- eller industrielle Ethernet-nettverk og sensor- eller aktuator-enheter som er lokalisert på «fabrikkgulvet».

les mer...
OnRobot slipe crop

OnRobot lanserer bruksklart robotslipeverktøy som gjør overflatebehandlingen mer kostnadseffektiv

Forplikter seg til å tilby små og mellomstore bedrifter rimelige løsninger

Tradisjonelle automatiseringsløsninger for sliping krever ofte bakgrunn i robotikk for å kunne implementere og vedlikeholde dem. Med lanseringen av OnRobot Sander får produsentene nå tilgang til et komplett og bruksklart slipeverktøy som er enkelt å bruke sammen med alle større samarbeidende roboter og lette industriroboter.

les mer...
Vannkom med Cla-Val crop

Optimaliserer mot VA-bransjen

Ssikker VA-bransje er sentralt i et moderne samfunn

Med 123 års industriell erfaring organiserer J.S.Cock AS seg for økt satsing mot vann- og avløpsbransjen. Selskapet er allerede en velrennomert leverandør av ventiler og instrumentering til olje, gass, maritim og landbasert industri. Nå forventes det store vekstmuligheter for firmaet i VA-bransjen, både innen kommunale anlegg og infrastrukturprosjekter.

les mer...
AGILOX _OCF crop

Nytt "Intelligent styrt kjøretøy" (IGV): Autonom balansert gaffeltruck styres av svermintelligens

Navigerer i produksjonsanlegget eller varehuset på en autonom måte

Etter “ONE” kommer “OCF”: AGILOX utvider sitt sortiment med intelligent styrte kjøretøy ved å introdusere en ny, autonom balansert gaffeltruck som kan kjøre i alle retninger og fungere med svermintelligens. Slik har AGILOX gått inn på et nytt bruksområde: klassisk intralogistikk i inngående/utgående lagertransport og lagring.

les mer...