Omron+Henning+crop

Omron styrker salgsstaben

Omron har ansatt ny en ny Field Sales Engineer. Han skal ha ansvaret for Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.

Henning Mjåvatn er utdannet elektriker Gr. L og Lydtekniker. Han jobbet innen disse områdene fra 1989 til og med 2000.  Deretter ble han ansatt på kundesenteret til Solar Norge AS i 2001 med hovedfokus på industrikunder. I 2005 begynte han med utesalg hos Solar med ansvar for industri, tavle og OEM kundene i Østlandsregionen.

I januar 2011 tok han i mot nye utfordringer hos Schneider Electric AS med ansvar for industri og OEM kundene på Østlandet.  

Nå tar han fatt på nye oppgaver hos Omron. Han ser frem til å ta tak i de nye oppgavene som venter han.  

Om Omrons automatiseringsaktivitet 
Industrial Automation tilbyr produkter, systemer og bruksekspertise innnefor fabrikk- og maskinautomasjon. Produktporteføljen inneholder: PLSer, industrielle PCer, HMIer, industrielle nettverk, bevegelseskontroll, frekvensomformere, sensorer, visjonssystemer, sikkerhet, servofrekvensomformere, temperaturkontrollere, releer, timere, tellere, overvåkingsystemer og mange flere industrielle komponenter. 

For ytterligere informasjon besøk: http://omron.no/no/home

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.