Omron oppkjøp crop

Microscan Systems er integrert i produksjonsserien med full kvalitetskontroll

OMRON slår seg sammen med MICROSCAN

Oppkjøpet av Microscan Systems gjør at over 35 år med ekspertise innen strekkodelesing, maskinvisjon og verifisering kombineres med Omrons innovative industrielle automasjonsløsninger for å sikre kvalitets-, produktivitets- og forbrukersikkerhet.

Omron Industrial Automation Europe kunngjorde at automatisk identifikasjon, maskinvisjon og verifiseringsløsninger fra Microscan Systems nå er integrert i produksjonsserien med fullstendig kvalitetskontroll og inspeksjon som følge av oppkjøpet 2. oktober 2017.

Produksjon av høy kvalitet og fullstendig produktsporbarhet er viktige faktorer for å sikre produktkvalitet og forbrukersikkerhet og for å kunne garantere kompatibilitet med bransjens regelverk, samtidig som du maksimerer produktiviteten. En fullstendig sporbarhets- og inspeksjonsløsning kan gi produsenter muligheten til å følge produkter gjennom produksjonsprosessen, registrere hvert produksjonstrinn for å optimalisere kvaliteten og sikre at eventuelle feil blir oppdaget tidlig. I tillegg kan enkelte produkter og komponenter spores i hele forsyningskjeden, fra fabrikken til sluttbrukeren.

Takket være oppkjøpet av Microscan Systems kan Omron tilby en sterk løsning for kodelesing i sine viktigste produksjonsmarkeder for å få bedre kontroll over produksjonsutstyr og produksjonslinjer ved hjelp av IoT som knytter sammen praktisk talt alle objekter på produksjonsgulvet, inkludert komponenter og maskiner. Dette gjør at fleksibel automasjon kan benyttes i produksjonen slik at man kan dekke en rekke av forbrukernes krav.

"Det å kombinere Microscans over 35 år lange erfaring innen strekkodelesere, smartkameraer og verifisering med Omrons ekspertise innen industriell automasjon er veldig spennende, sier Nico Hooiveld, Market Manager i Omron Europa. "Vi kan nå tilby en komplett løsning for bedrifter som ønsker å integrere sporbarhets- og inspeksjonsløsninger i produksjonslinjene sine, inkludert de beste kontrollerne med innebygd SQL, som kan kommunisere direkte med strekkodelesere og en sentral database."

"På et lokalt nivå vil gjeldende Microscan-kunder og -partnere fortsatt ha tilgang til kvalitetsløsningene de er kjent med, med den ekstra fordelen av Omrons omfattende salgs- og støttenettverk, lokalt kunderettet personell og et fullt spekter av produkter som er tilgjengelige fra én leverandør, fra sensorer og komponenter til kontrollere, industrielle roboter og sikkerhetsutstyr," sier Jan Nieswandt, EMEA Product Marketing Manager for Vision.

Microscan-løsninger bidra til Omrons dedikasjon for å fremskynde opprettelsen av intelligente produksjonssteder – en nøkkel til å realisere konseptet "innovative-Automation!". Ved å gjøre det fremmer Omron distribusjon og handel av "Informasjon om ting" i hele samfunnet, slik at folk over hele verden kan dra nytte av forbedret produktsikkerhet.

"Vi vil jobbe for å utvikle nye omfattende løsninger ved å kombinere maskinvare og programvareløsninger fra Microscan som leverer stabil avlesning og kontroll selv under de mest krevende forhold, takket være Omrons anerkjente kompetanse innen automasjonsløsninger, sier Jan Nieswandt. "Vi er stolte av at det første resultatet av dette fellesprosjektet nå er tilgjengelig i form av den kompakte autofokusstrekkodeleseren V430-F, som kan skilte med enestående dekoding for 1D/2D- eller DPM-koder i et robust IP67-aluminiumskabinett for produsenter av bilelektronikk, mat og råvarer og farmasøytiske produkter."

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...