Omron K8AK_K8DS_crop

Sikrer at releene har lang og pålitelig levetid

Omron K8 overvåkingsreleer gir total maskinsikkerhet

Med over 50 års erfaring innen produksjon av overvåkingsreleer, opprettholder den kompakte K8 serien den lange tradisjonen med å tilby pålitelig maskinsikkerhet.

Omron har nå sluttført denne populære produktserien ved å legge til seks nye modeller for trefase overvåking. Med disse nye produktene kan man nå enkelt implementere overvåkingsfunksjoner virituelt i de samme produktseriene og i tillegg ha fordelen med at produktene oppfyller globale sikkerhetsstandarder.

De nye overvåkingsreleene er utstyrt med switch mode strømforsyning og genererer nesten ingen varme. Dette sikrer at de har lang og pålitelig levetid og tillater også K8 releene å kunne monteres tett inntil hverandre, noe som sparer verdifull plass i kontrollpanelet.

K8 overvåkingsreleene er tilgjengelig i versjoner både for en- og trefase appliksjoner og tilbyr et bredt spekter av løsninger for detektering av vanlige problemer som under- og overspenning, fasebrudd, under- og overstrøm, overtemperatur, fase sekvensfeil og spenningsasymmetri. Omron tilbyr også termistor motorsikkerhetsreleer som direkte overvåker temperaturen på motorviklingene.

I tillegg til kontakttype utganger har alle de nye overvåkingsreleene integrerte LED indikatorer som viser status, noe som forenkler feilsøking på maskinen og noe som lar korrigerende tiltak bli tatt før det oppstår varig skade og dermed unngår kostbar nedetid.

Typiske bruksområder for overvåkingsreleene inkluderer blant annet sikring av pumper og annet utstyr mot omvendt rotasjon, sikring mot motorskade under overbelastning og påvisning av ødelagte drivremmer og lignende feil som gjør at motoren fortsetter å kjøre selv om den er usikret.

K8 serien passer til alle vanlige strømforsyningssystemer rundt om i verden, med tre-fasetyper som dekker fra 200 V til 480 V spenningsområde. Dette sammen med at de er laget i henhold til globale standarder og i tillegg har en verdensomspennende tilgjengelighet gjennom Omrons distribusjonsnett, gjør releene til et ideelt valg for bruk i eksportprosjekter. Designet med brukervennlighet og bekvemmelighet i tankene har Omrons K8 overvåkingsrele kompakte utformingerpå 17, 5mm eller 22,5 mm, avhengig av modell og er egnet for montering direkte på standard DIN profilskinne.

Om Omron

Omron Corporation har hovedkontor i Kyoto, Japan, og er et verdensledende selskap innenfor automasjon. Omron ble etablert i 1933 og ledes av administrerende direktør Yoshihito Yamada. Selskapet har over 36 000 ansatte i 35 land som arbeider for å levere produkter og tjenester til kunder på forskjellige felt, blant annet innen industriell automasjon, elektroniske komponenter og helsevesen. Selskapet er delt inn i fem regioner, og hovedkontorene ligger i Japan (Kyoto), Stillehavsasia (Singapore), Kina (Shanghai), Europa (Amsterdam) og USA (Chicago). Den europeiske organisasjonen har sitt eget anlegg for utvikling og produksjon og gir lokal kundestøtte i alle europeiske land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke Omrons nettsted på www.industrial.omron.no

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.