Steut nødtrekk crop

Har svært lange levetider, selv i ugjestmild miljøer,

Nykommere i steutes Ex-sortiment

Robust nødtrekksnor og belteinnrettingsbrytere for Ex-soner. Nødtrekksnor-bryterne i Ex ZS 92 S-serien vil være tilgjengelig med ATEX/IECEx-godkjenninger for sonene 1 (gass-Ex) og 21 (støv-Ex). Belteinnrettingsbryterne i Ex ZS 92 SR-serien vil være godkjent for sone 21 (støv-Ex).

Begge serier, som forhandles av Elteco AS, har svært lange levetider, selv i ugjestmild miljøer, og er ekstremt mangesidige, for eksempel med mange ulike monteringsmåter. Disse nye Ex-bryterne er tilgjengelige i mange forskjellige konfigurasjoner for både aktueringsspak og utløsningsspak. Dermed kan de installeres på mer eller mindre hvilken som helst begripelig driftsposisjon, også for første gang på baksiden av en maskin eller belte.

Enkel justering av aktueringpunktet i 5o-trinn (mellom 5o og 35o for to koblingsinlegg) øker mangesidigheten til Ex ZS 92 SR. Monteringsdimensjonene er kompatible, ikke bare med forløperen, Ex ZS 90-serien, men også med andre belteinnrettings- og nødtrekksnorbrytere, noe som gjør det lett å ettermontere de nye bryterne på eksisterende transportbelter og maskiner.

Ex ZS 92 S kan brukes i temperaturer fra -10 til +55 oC i kombinasjon med maksimale trådlengder på 2 x 100 m. Posisjonen til Ex ZS 92 SR belteinnrettingsspak kan justeres i 12o trinn for å skreddersys.

Med disse to seriene har steute nok en gang utvidet sitt sortiment av «ekstremt» koblingsutstyr for eksplosjonsfarlige soner. Vanlig bruk av slike anordninger omfatter internasjonal gruvedrift, samt produksjon av kjemikalier og byggematerialer.

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...