Krohne pr-optibar-psm-1010 crop

Nye ultrakompakte trykkbrytere med IO-Link

KROHNE introduserer OPTIBAR PSM 1010 og OPTIBAR PSM 2010 ultrakompakte trykkbrytere trykksmåling i gasser og væsker. Begge instrumentene tar sikte på enkle applikasjoner som hydrostatisk nivåmåling i åpne tanker, tørrkjøringsbeskyttelse av pumper eller trykkovervåking av kompressorer, hydrauliske og pneumatiske systemer.

Målgruppen inkluderer næringsmiddel-, vann og avløp-, miljø- og OEM-applikasjoner med begrenset installasjonsplass.

  • For enkle applikasjoner innen næringsmiddel, vann og avløp, miljø- og OEM-applikasjoner
  • Konfigurerbar PNP/NPN-utgang med IO-Link-tilkobling
  • LED-display og justeringsmodul

De nye bryterne har display- og justeringsmodul, en robust konstruksjon (IP67) og fullt konfigurerbare kommunikasjonsutganger for alle mulige konfigurasjoner: IO-Link og PNP/NPN som standard I/O, og 4 …20 mA, 0...10 V eller NPN/PNP som sekundær utgang. Begge enhetene tilbyr utmerket temperaturstabilitet på grunn av avansert digital kompensasjon.

OPTIBAR PSM 1010 er egnet for væsker og gasser fra 0,1...600 bar / 1,5...8700 psi med prosesstemperaturer opp til +125°C / +257°F og utmerket overbelastningsmotstand.

OPTIBAR PSM 2010 tar sikte på hygieniske bruksområder i næringsmiddel industrien fra 0,1…40 bar / 4…580 psi og maks. +150°C / +302°F. Dens hygieniske konstruksjon har en helsveiset front-flush membran for å møte de strengeste industrielle kravene når det gjelder hygienisk installasjon med flere 3A-godkjente prosesstilkoblinger.

Om KROHNE:

KROHNE er en komplett leverandør av måletekniske løsninger for mengde, trykk, temperatur, nivå og analyse. Grunnlagt i 1921 med produksjon av VA metere. Hovedkontor i Duisburg, Tyskland og representert på alle kontinenter med ca 3700 ansatte. Fra vårt kontor i Moss utføres salg, teknisk support, landsdekkende service, lokalt varelager, kurs og opplæring.  KROHNE står for innovasjon og høy kvalitet og er blant de ledende innen industriell måleteknologi.

Mikro tunneler crop

Smart sensorsystem påviste mikroplast

Sensorbasert system for overvåkning av tunnelvaskevann

Smarte sensorer påviste mikroplast. – Viser at sensorer kan avdekke stoffer og miljøgifter de egentlig ikke kan måle, sier miljøgeolog Jørgen Engebretsen. Cautus Geo er et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø.

les mer...
Goodtech Wacker crop

Goodtech oppgraderer vern- og kontrollanlegget til Wacker

Får ansvaret for engineering, prosjektering, innkjøp og montasje

I forbindelse med Wacker Chemicals Norway AS sine planer om å automatisere og overvåke verkets 132kV, 22kV og 6,6kV høyspentanlegg, har Goodtech inngått kontrakt på leveranse av kontrollsystem og nye vern. Kontrakten er i størrelsesorden 8 MNOK, og representerer et spennende prosjekt innen Goodtechs strategisk satsningsområde.

les mer...
EH_Cernay crop

Endress+Hauser åpner nytt anlegg i Frankrike

Vil primært bli brukt til produksjon av elektromagnetiske mengdemålere

For å møte den økende etterspørselen etter mengdemålere har selskapet åpnet et nytt produksjons- og kontorbygg. Endress+Hauser produserer mengdemålere i Cernay for levering til kunder over hele verden. "Cernay er et av selskapets raskest voksende anlegg og har allerede blitt utvidet ni ganger siden det startet driften i 1991," sier Matthias Altendorf, konsernsjef i Endress+Hauser-konsernet ved innvielsesseremonien for det nye produksjons- og kontorbygget.

les mer...
FG ATEX_IECEx-Certified_EncodersPosital crop

POSITAL Encodere - nå også ATEX/IECEx-sertifisering for sone 2/22

Sensorene er egnet for høypresisjonsapplikasjoner

POSITAL, som forhandles av FG-Tech, sin encoder familie IXARC er nå sertifisert ihht. ATEX/IECEx direktivene for Sone 2/22. Med denne sertifiseringen dekker POSITAL ytterligere applikasjoner innenfor olje- og gassinstallasjoner, kjemiske anlegg, trebearbeidingsoperasjoner og kornhåndteringsanlegg. Selve sertifikatet er utstedt av en tredjepart med spesiell kompetanse innen ATEX og IECEx testing og sertifisering.

les mer...