Krohne pr-optibar-psm-1010 crop

Nye ultrakompakte trykkbrytere med IO-Link

KROHNE introduserer OPTIBAR PSM 1010 og OPTIBAR PSM 2010 ultrakompakte trykkbrytere trykksmåling i gasser og væsker. Begge instrumentene tar sikte på enkle applikasjoner som hydrostatisk nivåmåling i åpne tanker, tørrkjøringsbeskyttelse av pumper eller trykkovervåking av kompressorer, hydrauliske og pneumatiske systemer.

Målgruppen inkluderer næringsmiddel-, vann og avløp-, miljø- og OEM-applikasjoner med begrenset installasjonsplass.

  • For enkle applikasjoner innen næringsmiddel, vann og avløp, miljø- og OEM-applikasjoner
  • Konfigurerbar PNP/NPN-utgang med IO-Link-tilkobling
  • LED-display og justeringsmodul

De nye bryterne har display- og justeringsmodul, en robust konstruksjon (IP67) og fullt konfigurerbare kommunikasjonsutganger for alle mulige konfigurasjoner: IO-Link og PNP/NPN som standard I/O, og 4 …20 mA, 0...10 V eller NPN/PNP som sekundær utgang. Begge enhetene tilbyr utmerket temperaturstabilitet på grunn av avansert digital kompensasjon.

OPTIBAR PSM 1010 er egnet for væsker og gasser fra 0,1...600 bar / 1,5...8700 psi med prosesstemperaturer opp til +125°C / +257°F og utmerket overbelastningsmotstand.

OPTIBAR PSM 2010 tar sikte på hygieniske bruksområder i næringsmiddel industrien fra 0,1…40 bar / 4…580 psi og maks. +150°C / +302°F. Dens hygieniske konstruksjon har en helsveiset front-flush membran for å møte de strengeste industrielle kravene når det gjelder hygienisk installasjon med flere 3A-godkjente prosesstilkoblinger.

Om KROHNE:

KROHNE er en komplett leverandør av måletekniske løsninger for mengde, trykk, temperatur, nivå og analyse. Grunnlagt i 1921 med produksjon av VA metere. Hovedkontor i Duisburg, Tyskland og representert på alle kontinenter med ca 3700 ansatte. Fra vårt kontor i Moss utføres salg, teknisk support, landsdekkende service, lokalt varelager, kurs og opplæring.  KROHNE står for innovasjon og høy kvalitet og er blant de ledende innen industriell måleteknologi.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.