OVR T2 3L 40-440 P TS QS

Overspenningsvernets termiske frakopling er blitt vesentlig forbedret

Nye overspenningsvern QuickSafe

ABBs nye patenterte QuickSafe® teknologi, er tilgjengelig for i den nye serie OVR QS overspenningsvern. Produktet er testet etter den nylig oppdaterte overspenningsvern standarden NEK EN 61643-11:2012 i tillegg til NEK IEC 61643-11:2011.

ABB benyttet denne muligheten til å introdusere en rekke forbedringer på vår OVR overspenningsvern-serie. For å bestå de nye og strenge sikkerhetstestene, har vi utviklet en ny serie overspenningsvern med forbedrede egenskaper, takket være en ny patentert termisk frakopling.

En teknologi som gir merverdi
End-of-life er en svært kritisk hendelse for alle overspenningsvern, som i verste fall kan medføre brann. Det er derfor den oppdaterte IEC/EN 61643 overspenningsvern-standarden fokuserer på hvordan overspenningsvern feiler ved end-of-life. Overspenningsvern bør termisk koble raskt og trygt ut når den når det naturlige end-of-life, eller når den er gjenstand for en unormal nettfeil. Som for eksempel en frakoblet nøytral terminering i TN, eller økt spenning i IT-/TT-nett uten distribuert felles beskyttelsesleder. Overspenningsvern utformet etter denne nye standarden gir en tryggere installasjon og brannfaren er betydelig redusert.

Den er rask
Takket være den nye teknologien i vår OVR QS, frakopler den 5 minutter raskere enn de fleste eksisterende overspenningsvern på markedet, under samme forhold.

Den er sikker
QS overspenningsvernets termiske frakopling er blitt vesentlig forbedret, og er nå i stand til å koble fra overspenningsvernet ved en mye lavere temperatur. QS teknologien sørger for at frakoplingen skjer ved kun 76 °C (en reduksjon på 32 °C), og er dermed med på å vesentlig redusere risikoen, for en hvilken som helst potensiell skade i installasjonen. En rask frakopling er derfor en sikker frakopling.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.