Schneider elektronisk vern crop

Jordfeilbeskyttelsen direkte i det elektroniske vernet oppnås flere fordele

Nye elektroniske vern med innebygget jordfeilbeskyttelse

Schneider Electric lanserer nye elektroniske vern for Compact NSX effektbrytere - nå med innebygget jordfeilbeskyttelse. Som et ledd i en kontinuerlig prosess med å utvikle sikre og mer effektive løsninger, lanserer Schneider Electric nye varianter av Micrologic elektroniske vern med innebygget jordfeilbeskyttelse for Compact NSX effektbrytere.

Micrologic vernene er fra før kjent for sine egenskaper for å ivareta sikker beskyttelse mot kortslutning og overlast i alle applikasjoner. I tillegg har vernene innebygget energimåling og mulighet for kommunikasjon.

Jordfeilbeskyttelse, enten i form av utkobling eller varsling, er en viktig del av beskyttelsen i en elektrisk installasjon. Den tradisjonelle måten å løse dette på, er enten ved hjelp av tilleggsmoduler påmontert effektbryteren eller som eksterne releer.

Ved å integrere jordfeilbeskyttelsen direkte i det elektroniske vernet oppnås følgende fordeler:

  • Plassbesparelse (samme fysiske mål som for bryter uten jordfeilbeskyttelse)
  • Redusert montasjetid
  • Økt sikkerhet ved at jordfeilbeskyttelsen benytter samme, selvtestende vernsløyfe som vernet for øvrig
  • Ved oppgradering: gjenbruk av montasjeplater, frontplater, tilkobling og tilleggsutstyr.

Micrologic vernene med integrert jordfeilbeskyttelse leveres i følgende varianter og funksjoner:

Micrologic 4 : jordfeil, overlast, kortslutning

Micrologic 7: jordfeil, overlast, kortslutning, måling og kommunikasjon

 Både Micrologic 4 og 7 leveres som jordfeilvarsling/alarm eller brytefunksjon, med justerbar følsomhet og tidsforsinkelse, mulighet for å slå av jordfeilfunksjonen, og lokal trip-test og indikasjon.

 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.