Eaton_93PS crop

Teknologi som har en effektivitet på over 96 %

Ny UPS halverer kostnader

Ny enfase-UPS som egner seg spesielt til nødstrømsanlegg i næringsbygg på grunn av sin kostnadseffektivitet og fleksibilitet. Maskinen benyttes også til beskyttelse av servere, kommunikasjonsutstyr og forskjellige industrielle formål.

Eaton utfyller sin 93PS-serie og legger nå til en enfase-modell til produktporteføljen med betegnelsen 91PS. UPS-serien er designet for bruksområder der effektivitet, pålitelighet, trygghet og muligheten for å skalere er viktig.

Den nye enfase-utgaven har en effekt på 8 til 30 kW, og med sin moderne teknologi bidrar den til en lavere levetidskostnad for næringsbygg, serverrom, mindre datasentre og virksomhetskritiske IT-anlegg. I størrelser på 8-10 kW er Eatons nye 91PS-modell en kombinasjonsenhet som kan brukes både i enfase- eller trefase-nett, dersom behovet er en enfase-løsning på utgangen. Videre er alle de samme egenskapene og fordelene fra Eaton 93PS inkludert i Eaton 91PS.

91PS er bygget med teknologi som har en effektivitet på over 96 % noe som gi store besparelser over anleggets levetid, sammenlignet med en 30 kW-modell med 94 % effektivitet. Med effektfaktor på 1,0 leverer en ny 91PS 10 prosent mer aktiv effekt enn tilsvarende modeller med lavere effektfaktor.

I tillegg bruker 91PS Eatons Energy Saver System (ESS) som gjør at UPSene når effektnivåer opp til 99 prosent og dobler de potensielle årlige besparelsene. Eatons Variable Module Management Systems (VMMS) bidrar til å oppnå høy effektivitet selv når belastningen i installasjonen er lav.

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...