Pepperl induktiv sikker crop

Sensorer med utvidet temperaturområde i kombinasjon med økt EMC immunitet

Ny serie induktive sikkerhetssensorer fra Pepperl+Fuchs

Den nye serien sikre induktive givere fra Pepperl+Fuchs, firmaet som introduserte den første induktive sensoren for mer enn 60 år sider, består av fire sylindriske og rektangulære serier med kabel og pluggtilkobling.

Sensorene er TÜV-sertifisert i henhold til Maskindirektivets standarder EN 13849, Performance Level PLd, Kategori 2, og IEC 61508/ 62061, SIL 2. SIL3 kan oppnås med 2 sensorer i redundans.

Typiske applikasjoner er sikkerhet i maskiner og anlegg og sikker deteksjon av posisjon i denne type applikasjoner. I serien av sensorer finner du sensorer med utvidet temperaturområde i kombinasjon med økt EMC immunitet og E1 godkjenning for bruk i mobilt maskineri og kjøretøy i sikkerhetskritiske områder.                

Disse induktive sensorene krever ikke spesielt kodet objekt, men fungerer sammen med standard objekt av metall. Sensorer fra Pepperl+Fuchs har ingen blindsone og kan derfor monteres enkelt og uten komplisert justering.

Sensorene har standard OSSD utganger (Output Signal Switching Device) for signal og diagnose som kan kobles til sikre moduler eller kontrollpanelet. 

Induktive sikkerhets-sensorer fra Pepperl+Fuchs er basert på tradisjonelle elektroniske komponenter og oppnår dermed meget høye karakteristiske sikkerhetsverdier, noe som øker tidsintervallet mellom funksjonstest av sensorene.

Høydepunkt:

  • Produktserie med induktive givere bestående av ulike sylindriske og rektangulære kapslinger for flush og ikke-flush montering.
  • Induktiv sensorteknologi, bruk av standard metallobjekter.
  • Ingen komplekse justeringer under installasjon og drift og det er ingen blindsone foran sensoren.
  • Godkjenninger ihht Maskindirektivet, Performanse Level PL d og, “Functional Safety» SIL 2 (Kategori 2)
  • Utgaver med utvidet temperaturområde og E1 godkjenning for mobile applikasjoner.

 

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...