JFK E COR crop

Er holdbare i en rekke miljøer og applikasjoner har dobbel beskyttelse

Ny serie bærekraftige veggskap med høy kvalitet

JFKnudtzen har et omfattende sortiment på veggskap, som dekker de fleste størrelser og materialer. Design og materialvalg på vår nye serie gir beste produktkvalitet og funksjonalitet i de fleste applikasjoner. Det tilbys også kundetilpassede løsninger i form av maskinering og lakkering. Om du har helt spesielle behov kan tilby skreddersydde veggskap - basert på mål og spesifikasjoner.

Skapene har internasjonale godkjenninger som passer alle industrier.

ETA, - vår leverandør på veggskap har over 40 års erfaring, og er produsent av innovative løsninger av høy kvalitet for industriell automatisering, tøffe miljøer, lavspenning distribusjonsskap og informasjonsteknologi. Skapene kan leveres i stål, rustfritt stål og aluminium.

For at skapene skal være holdbare i en rekke miljøer og applikasjoner har de dobbel beskyttelse. Det vil si at det brukes en katodisk elektrobeskyttelse til maling av skap (kalles E DUP, Double Layer Protection).

Denne behandlingen - som er standard for alle ETAs malte løsninger - bruker en grunning som gir gode kjemiske og fysisk egenskaper, for å sikre høyere produktkvalitet. Målet er å tilby stadig mer pålitelige og passende løsninger for en rekke miljøer og applikasjoner.

Den automatiserte og innovative prosessen har gjort det mulig å oppnå høye kvalitative egenskaper, redusere tykkelsen på toppstrøk og eliminere sløsing av maling i henhold til miljømessig bærekraft.

Skapene finnes i standard størrelser fra 200x300x150 mm til 1200x1200x300 mm. Tilpassede skap produseres fra 300x300x120 mm til 800x1200x300 mm, med produksjon «på millimeteren» (maks dybde 350: 600x1000x350 mm) med metriske måleenheter.

Skapene finnes i forskjellige varianter:

  • Skap med enkel, solid dør
  • Skap med dobbel, solid dør
  • Skap med transparent dør
  • Skap med anti-seismisk design
  • Skap med jordingsbolt (ATEX kompatibel)
  • EMC skap

I tillegg tilbyr JFKnudtzen nødvendig tilbehør som termostater, vifter, varmeelementer, filter, LED-lys med mer.

Skapene er skipsgodkjent i henhold til Rina.

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...