Øystein MW crop

Har god teknisk bakgrunn og erfaring i felt med PLS og andre automasjonsproduter

Ny salgsingeniør i Malthe Winje Automasjon

Malthe Winje utvider salgsstaben for å håndtere økende aktivitet. Øystein Solheim-Aune, er ansatt for styrke salgsavdelingen for selskapets automasjonsprodukter.

Solheim-Aune har en god teknisk bakgrunn og erfaring i felt med PLS og andre automasjonsprodukter både i nasjonale og internasjonale prosjekter, sier Trond Olsen. Vi får en meget engasjert og teknisk salgsperson på laget sier avdelingslederen for automasjonsprodukter.

Solheim-Aune er født og oppvokst på Fosenhalvøya i Trøndelag. Han er utdannet maritim serviceingeniør og telekommunikasjons montør (med fagbrev for begge grener).

Job erfaring er i hovedsak fra maritim bransje, med vedlikehold og nybygg av skip. Men han har også jobbet på offshoreinstallasjoner og næringsbygg på landmarkedet.

Karriere startet hos Argon Elektro i Trondheim hvor jeg bidro med planlegging, installasjon og idriftsettelse av alt fra skipenes brosystemer til hovedtavler.

Begynte deretter hos Autronica Fire & Security hvor han frem til nå har jobbet med idriftsettelse, service, prosjektering, og salgsstøtte av brann og gassdeteksjons systemer.

På brann og gassdeteksjons systemer ombord i skip og på oljeinstallasjoner er det veldig ofte brukt PLS til styring av branndører, ventilasjon og ESD (Emergency Shut Down) systemer.

Det var der jeg først ble introdusert for mer komplekse automasjonssystemer, og Malthe Winje.

 

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...