IMI Lone Tikkanen crop

Styrker IMI Precision Engineerings posisjon innenfor motion & fluid teknologi

Ny nordisk administrerende direktør for IMI Precision Engineering, Norgren AS

Lone Tikkanen tiltrådte 1. juli 2018 stillingen som administrerende direktør for IMI Precision Engineerings aktiviteter i de nordiske land.

Lone Tikkanen har 11 års erfaring fra en stilling som general manager hos Parker Hannifin i Danmark. Hun har en bachelorgrad i henholdsvis Pharmaceutical Science og Process Engineering, en Executive MBA fra Henley Business School samt en styreutdannelse på CBS Executive.

Ansettelsen av Lone Tikkanen styrker IMI Precision Engineerings markedsledende posisjon innenfor motion & fluid teknologi som øker kundenes produktivitet og effektivitet, samt setter fokus på presisjon, hastighet og pålitelighet.

Utover å sikre en fortsatt profitabel vekst i Norden, blir Lones primære oppgaver å videreutvikle en sterk nordisk organisasjonskultur med fokus på kundetilfredshet samt integrering av nye oppkjøp.

Ytterligere informasjon fås hos IMI Precision Engineering på telefon 22908080 eller via e-post NOnorgren@imi-precision.com.

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.