IMI Lone Tikkanen crop

Styrker IMI Precision Engineerings posisjon innenfor motion & fluid teknologi

Ny nordisk administrerende direktør for IMI Precision Engineering, Norgren AS

Lone Tikkanen tiltrådte 1. juli 2018 stillingen som administrerende direktør for IMI Precision Engineerings aktiviteter i de nordiske land.

Lone Tikkanen har 11 års erfaring fra en stilling som general manager hos Parker Hannifin i Danmark. Hun har en bachelorgrad i henholdsvis Pharmaceutical Science og Process Engineering, en Executive MBA fra Henley Business School samt en styreutdannelse på CBS Executive.

Ansettelsen av Lone Tikkanen styrker IMI Precision Engineerings markedsledende posisjon innenfor motion & fluid teknologi som øker kundenes produktivitet og effektivitet, samt setter fokus på presisjon, hastighet og pålitelighet.

Utover å sikre en fortsatt profitabel vekst i Norden, blir Lones primære oppgaver å videreutvikle en sterk nordisk organisasjonskultur med fokus på kundetilfredshet samt integrering av nye oppkjøp.

Ytterligere informasjon fås hos IMI Precision Engineering på telefon 22908080 eller via e-post NOnorgren@imi-precision.com.

 

Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...