IMI Lone Tikkanen crop

Styrker IMI Precision Engineerings posisjon innenfor motion & fluid teknologi

Ny nordisk administrerende direktør for IMI Precision Engineering, Norgren AS

Lone Tikkanen tiltrådte 1. juli 2018 stillingen som administrerende direktør for IMI Precision Engineerings aktiviteter i de nordiske land.

Lone Tikkanen har 11 års erfaring fra en stilling som general manager hos Parker Hannifin i Danmark. Hun har en bachelorgrad i henholdsvis Pharmaceutical Science og Process Engineering, en Executive MBA fra Henley Business School samt en styreutdannelse på CBS Executive.

Ansettelsen av Lone Tikkanen styrker IMI Precision Engineerings markedsledende posisjon innenfor motion & fluid teknologi som øker kundenes produktivitet og effektivitet, samt setter fokus på presisjon, hastighet og pålitelighet.

Utover å sikre en fortsatt profitabel vekst i Norden, blir Lones primære oppgaver å videreutvikle en sterk nordisk organisasjonskultur med fokus på kundetilfredshet samt integrering av nye oppkjøp.

Ytterligere informasjon fås hos IMI Precision Engineering på telefon 22908080 eller via e-post NOnorgren@imi-precision.com.

 

NEK Digital crop

Digitalisering av standarder

Digitalisering øker brukervennlighet og gir helt andre muligheter

NEK 400 er installasjonsbransjens viktigste standardsamling og dekker alle typer av lavspenningsinstallasjoner. Den skaper grunnlaget for en årlig verdiskapning på 25-30 milliarder kroner. Fram til nå har den kun vært tilgjengelig i trykt format og som PDF.

les mer...
Wintershall takes over Brage operatorship and becomes production operator in Norway.

Telia tar tingenes Internett offshore

Tilby tjenester som gjør produksjonen langt smartere

Telia tar sammen med Tampnet og CGI steget ut i Nordsjøen med Narrowband-IoT (NB-IoT), teknologien som er spesiallaget for tingenes internett. Wintershall Norges Brage er den første oljeplattformen i verden med NB-IoT-dekning, og pilotprosjektet fra Telia er den første anvendelsen av teknologien offshore.

les mer...
UR 16 kg crop

Universal Robots lanserer en samarbeidende robot til tung nyttelast for samarbeidende automatisering

Produsenter må se på fleksible løsninger for å være konkurransedyktige

Bygd for å gjøre mer: UR16e utvider sine løsninger for samarbeidende robotløsninger ved å tilføye kapasitet til tung nyttelast for produsenter som ønsker å øke automatiseringen

 

les mer...
Siemens Qwre crop

Siemens AS og Øwre-Johnsen har inngått en serviceavtale for Hach lab- og analyseinstrumenter

Har bygget opp en organisasjon med erfarne servicefolk

Siemens har i mange år levert komplette instrument og analyse pakker for vannbehandling, vannrensing og fiskeoppdrett. For å kunne ivareta kundenes servicebehov på best mulig måte har vi nå inngått en serviceavtale med vår autoriserte partner Øwre-Johnsen.

les mer...