sagPA230294.ORF

Har mange års erfaring med å lede bedrifter fra flere bransjer

Ny leder i SMC Automation AS

Stig A Grani har siden 1. oktober 2018 vært ansatt i stillingen som Country Manager i SMC Automation AS. Den nye sjefens første mål er å styrke salgs og markedsaktivitetene, slik at SMC sine løsninger og produkter skaper enda flere fornøyde kunder i det norske markedet.

Stig A Grani har mange års erfaring med å lede bedrifter fra flere bransjer, men med hovedvekt fra industriell automatisering. Hanhar lang erfaring fra norsk industri, og startet sin karriere som Automatiker. Etter å ha jobbet noen år som fagarbeider tok han ytterligere utdanning innen teknikk, økonomi og ledelse, og valgte etter dette å jobbe med teknisk salg og ledelse.

SMC Corporation er overbevist om at Stig, med sin brede erfaring fra industrien og sitt kundefokus, er den rette personen til å føre bedriften mot suksessfull vekst innen norsk industri.

SMC er en komplett leverandør av komponenter og systemer for bevegelser til industriell automatisering. De er etablert som verdens største selskap for salg, utvikling og produksjon av pneumatikkomponenter, og har stor vekst med elektriske akser. SMC er genuint interessert i at kunden får den optimale bevegelsen til sine applikasjoner.

Siden oppstarten på det norske markedet 1998, ble SMC umiddelbart en ledende aktør med sine moderne ventiler og sylindre med integrerte funksjoner.

SMC har nærkontakt med kundene med sine tekniske selgere landet rundt. Det norske hovedkontoret ligger på Lysaker.

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien. 

Erik Hansen Testdal

Ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact

Erik Hansen Testdal er ansatt som ny produktansvarlig BU MI/IFC/ICS hos Phoenix Contact. Erik (32) har en bachelor som elektroingeniør, med spesialisering innen industriell instrumentering fra NTNU Trondheim.

les mer...