JUMO_PI_1991_TYA_203 crop

Grenseverdier for påvisning av dellast feil å bli satt automatisk

Ny kommunikasjonsprotokoll for alle enheter i serien

JUMO strømkontroller serien blir supplert med den nye enhetstype Tya 203, en fullverdig tre-fase strøm kontrolleren. Dette gjør at aktivering av tre-fase belastninger i tre-fasenett med alle driftsmoduser og samtidig påvisning av dellast feil.

Den nye strømkontroller brukes vanligvis i ovn konstruksjon, hvor temperaturer på 1400 ° C og høyere behov for å bli nådd. Silisiumkarbid og molybden disilicide benyttes som varmeelementene. Begge materialene har spesielle elektriske egenskaper som kan aktiveres enkelt med effektkontroller JUMO Tya.
En annen fordel er funksjonen "Teach-in", som gjør at alarm grenseverdier for påvisning av dellast feil å bli satt automatisk. Den sykliske kalibrering sikrer permanent og nøyaktig deteksjon av partiell belastning svikt, selv om spesifikasjonene til varmeelementet endres. Den Tya 203-serien er tilgjengelig i strømmer fra 20 til 250 A og spenninger på opp til 500 V.

I tillegg, i fremtiden alle JUMO effektstyringer vil bli utstyrt med en ny, Ethernet-basert kommunikasjonsprotokoll. Det nye grensesnittet gir mer data i en kortere tid. Dette gjør det også mulig konstant overføring av prosessdata, for eksempel belastningsstrøm, belastningsspenningen, og impedans. Imidlertid er spesifikasjonene på energiforbruk og diagnosefunksjoner som nettspenningsvariasjoner, delvis belastning svikt, og overtemperatur også evaluert.
Sanntids evne grensesnittet gjør at flere strømkontrollere som skal synkroniseres i kombinasjon med JUMO Mtron T automasjonssystem. I tillegg har denne evnen gjør også forvaltningen av laststrømmer. Systemet bestemmer om den totale produksjonen av prosessen og regulerer individuelle produksjonen av kraftstyringer for å forhindre at systemet overskrider de forhåndsdefinerte strømgrenser. Dette unngår energitopper og reduserer kraftkostnader.

For ytterligere informasjon, se: www.jumo.no

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...