Pepperl fotocelle IOlink crop

Pepperl+Fuchs har valgt å inkludere IO-Link på alle nye serier med fotoceller

Ny fotocelleserie med IO-Link som standard fra Pepperl+Fuchs

IO-Link har etablert seg som den viktigste standarden når det gjelder intelligente sensorer, og bruken av denne standarden blir mer og mer vanlig i alle typer industri. For noen en online måling og diagnose det viktigste, mens for andre er det mulighetene for offline parameterisering som er det viktigste.

Mer info om IO-Link finner du her, www.io-link.com.

Pepperl+Fuchs har valgt å inkludere IO-Link på alle nye serier med fotoceller. Vår nye serie R20x er basert på innovativ teknologi som Multi Pixel teknologi, Power Beam LED, og DuraBeam laser.  

I tillegg til IO-Link som standard er også andre innovative teknologier implementert, som MPT, multi pixel teknologi og PowerBeam LED eller DuraBeam Laser. MPT er en teknologi som benyttes på fotoceller der høy nøyaktighet er viktig. Dette kan være fotoceller med bakgrunnsavblending eller for avstandsmåling. Her er mottaker elementet erstattet av en matrise med mange elementer av ulik størrelse slik at vinkelen på mottaker strålen kan detekteres nøyaktig og dermed kan avstanden til objektet presenteres meget nøyaktig. Elektronisk innstilling av koblinspunkt gir bedre presisjon enn tradisjonelt brukt mekanisk. Denne teknologien gir og minimal svart/ hvitt differanse.  Best målenøyaktighet oppnås med IO-Link kommunikasjon, men noen utgaver finnes og med 4-20 mA utgang. 

PowerBeam LED og DuraBeam Laser er lyskilder, begge med synlig rødt lys, den ene med LED som aktivt element og den andre med Laser. Begge er konstruert for å gi en best mulig nøyaktighet og presisjon.  

Seriene dekker alle funksjoner fra separat sender og mottaker via direkte refleksjon og mot refleks til avstandssensorer med meget høy nøyaktighet, og modulær oppbygning gir stor fleksibilitet når det gjelder typer og funksjoner.

Innstilling av rekkevidde kan gjøres både med potentiometer / trykknapper kombinert med godt synlige lysdiode indikering, eller via IO-Link interfacet. IO-Link kommunikasjon kan enten gjøres via styresystem, eller ved hjelp av vårt nye produkt, den «digitale skrutrekkeren» SmartBridge og overføring av måleresultater direkte til Ipad eller liknende.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...