FG-Tech PressPhoto-IXARC-27mm

Sikrer pålitelig drift under våte og skitne forhold

Ny encoder i Posital sin IXARC-familie – Kun 27mm lang

Posisjons- og bevegelsessensor spesialisten POSITAL, som representeres av FG-Tech AS, har ett nytt familiemedlem i sin populære IXARC enkoder-familie med hus som kun er 27 mm langt. Denne reduserte lengden, kombinert med en diameter på bare 36 mm, betyr at disse superkompakte enhetene er ideelle plass for montering er begrenset.

Den radiale kabelgjennomføringen og akseltetningen har beskyttelsesgrad IP65, noe som sikrer pålitelig drift under våte og skitne forhold. Et bredt utvalg av flens- og akselkonfigurasjoner er tilgjengelige, noe som reduserer behovet for kostbare adaptere eller tilpasninger.

De nye kompakte enkoderne er basert på POSITAL sin velprøvde magnetiske måleteknologi. Både inkrementelle og absolutte versjoner er tilgjengelige. Inkrementelle varianter er programmerbare: Oppløsningen kan konfigureres alt fra én til 16 384 pulser per omdreininger i programvaren uten at det kreves endringer i enhetenes mekaniske egenskaper. På samme måte kan pulsretningen og utgangsdriveren – enten Push-Pull (HTL) eller RS422 (TTL) – også konfigureres. Endringer kan gjøres raskt felt ved hjelp av POSITALs brukervennlige UBIFAST-programmeringsverktøy. Absolutte encoder versjoner er tilgjengelige med analoge, CANopen eller SSI-grensesnitt.

POSITAL gjør det enkelt å finne den rette encoderen for kundes spesifikke applikasjon. Prøv verktøyet for følgende enkoder typer på FG-Tech AS sin hjemmeside her:

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...