Altern lys web

Det er en svært erfaren bransjemann Ifea har ansatt

Ny direktør i Ifea

Stein Altern er ansatt som administrerende direktør i Ifea fra 1. mai. Frem til denne dato vil han bruke tid på å lære organisasjonen å kjenne. Det gjelder både administrasjon og tillitsmanns apparat.

- Vi kan ikke ønske oss en mer kvalifisert person en Stein Altern som leder for Ifea, sier styreleder Tore Sandvoll. Styret har fulgt opp vedtaket på årsmøtet i 2013 om å legge frem et forslag til årets årsmøte hvor mulighetene avtalen med Norsk Industri blir evaluert. Å følge opp kommende årsmøtes vedtak i denne saken blir en av Alterns sentrale oppgaver.

Det er en svært erfaren bransjemann Ifea har ansatt. Yrkeskarrieren startet som vitenskapelig assistent på NTNUI og forsker ved Energiforsyningens Forskingsinstitutt. I tillegg har han også flere års erfaring innen bedriftsledelse, som administrerende direktør i Södra Cell Tofte og daglig leder i Södra Skog.  Alterns kombinasjon av høy faglig kompetanse innen Ifeas fagfelt og bred ledererfaring er unik.

Styret ønsket en god fagperson i stillingen som administrerende direktør. Det var mange gode fagfolk som meldte sin interesse, men ingen hadde Alterns sterke kombinasjon av fag og ledelses erfaring Ifea trenger.

- Ifea skal fortsatt være god på kompetanseformidling, regional aktivitet og nettverksbygging i industrien, sier Sandvoll. Dette er ikke nytt for meg, mener Altern. Jeg kjenner fagområdene god. Min første kontakt med Ifea var i 1978. Da holdt jeg et innlegg under Sandefjordmøte. Et møte som samlet styret, utvalgsformenn og andre aktuelle fagpersoner. I tillegg har jeg sittet i styre i Ifea en rekke år og også holdt foredrag. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med dagens Ifea, sier Altern avslutningsvis

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.