NORD-high-efficiency crop

Monteres direkte på drivhuset og dekker de lavere effektområdener

Ny desentralisert omformer med fleksibelt Ethernet-grensesnitt

En fremtidssikker plug-and-play-løsning for lavere effektområder. NORD DRIVESYSTEMS legger til ytterligere modeller i det omfattende, modulbaserte utvalget av desentralisert drivelektronikk. NORDAC ON er spesialutviklet for å oppfylle de spesielle kravene til horisontale transportører i lageranlegg samt kommunikasjon med den nye IE5+-synkronmotoren, og den kjennetegnes av et integrert Ethernet-grensesnitt, enkel tilkobling og en svært kompakt design. 

Kort sagt er dette en kostnadseffektiv plug-and-play-løsning for IIoT-miljøer.

Nye NORDAC ON er en kompakt og smart omformer for desentralisert bruk. Den monteres direkte på drivhuset og dekker de lavere effektområdene opptil 1,0 kW. Det er planer for to versjoner, hvorav hver får tre størrelser: NORDAC ON er utviklet for bruk med asynkronmotorer, mens NORDAC ON+ er beregnet for synkronmotorer og er et tilskudd til NORDs portefølje rundt den nye generasjonen av IE5+-motorer. Begge omformerversjonene har integrert Ethernet-grensesnitt, så de er godt egnet til å integreres i moderne automatiseringssystemer. Du kan enkelt bruke parametere til å angi protokollen du trenger, enten det gjelder ProfiNet, EtherNet/IP eller EtherCAT.

Høy funksjonalitet og kostnadseffektiv ytelse
Den nye omformeren er spesielt tilpasset bruk i horisontal transportørteknologi. Standardiseringen oppfyller alle bransjespesifikke krav og sikrer svært kostnadseffektiv drift. Alle koblinger kan settes rett inn, noe som betyr rask, enkel og feilfri idriftsetting og lokalt vedlikehold. Utstyret omfatter et diagnostikkgrensesnitt, fire digitale innganger og, med NORDAC ON+, et ekstra, protokollbasert og dermed mer pålitelig pulsgivergrensesnitt. Overflatebehandlingen nsd tupH, funksjonssikkerhet (STO) og intern bremsemotstand for dynamisk start og stopp er tilgjengelig som ekstrautstyr. Dersom omformeren ikke bør eller kan monteres på motoren, kan den også monteres på veggen i nærheten av drevet.

Digitalisering
I likhet med alle andre frekvensomformere fra NORD har det nye medlemmet av NORDAC-familien en kraftig PLC for funksjoner i nærheten av drevet. Den kan behandle data fra tilkoblede sensorer og aktuatorer, automatisk starte kontrollsekvenser og kommunisere driv- og applikasjonsdata til kontrollsenteret, nettverkstilkoblede komponenter eller skylagringer. Dette gir muligheten til kontinuerlig tilstandsovervåking, og danner derfor grunnlaget for konsepter for prediktivt vedlikehold samt optimal dimensjonering av anlegget.

Fremtidssikkert
Intelligent, brukervennlig og kostnadseffektiv
Med NORDAC ON og NORDAC ON+ leverer NORD DRIVESYSTEMS fremtidssikre løsninger til lavere effektområder og forsterker sin ledende posisjon innen desentralisert drivelektronikk. Den nye omformeren er forventet å være tilgjengelig i serieproduksjon i fjerde kvartal i 2021, og vil i begynnelsen komme i to størrelser.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.