Elko Geir_Arne_Erikstad crop

Geir Arne vil koordinere et team som betjener det norske markedet

Ny daglig leder i ELKO og direktør i Schneider Electric

2. januar 2023 tiltrådte Geir Arne Erikstad, 37 år fra Vinterbro, i rollen som daglig leder for ELKO AS og Vice President Home & Distribution i Schneider Electric.

Geir Arne Erikstad har vært ansatt i Schneider Electric siden 2013 i ulike stillinger innen ledelse og salg av produkter og løsninger for bygg, bolig og industri. Han er utdannet serviceelektroniker, og har ellers jobbet i nesten 10 år i IT-verdenen med ansvar for blant annet HP-datarom.

- Jeg ønsker Geir Arne velkommen til vårt lederteam som ansvarlig for all virksomhet i samarbeid med elektrodistributører, kjeder og elektrikere. Geir Arne vil koordinere et flott team som betjener det norske markedet med produkter og løsninger for elektrisk installasjon og energieffektivitet med våre to varemerker. Geir Arne vil bidra med sin drivkraft, kompetanse og ekspertise til glede for alle våre kunder over hele landet, sier Alexandre Vermot, Norges Country President i Schneider Electric.

Et marked i endring

- Jeg gleder meg til å jobbe med kompetente og hyggelige mennesker i en organisasjon som har gjort det til en glede å gå på jobb i snart ti år, sier Erikstad.

- Markedet har de siste årene opplevd en betydelig endring. Økt transparens, stadig flere dyktige konkurrenter og nye forretningsmodeller utfordrer den tradisjonelle balansen i bransjen. Jeg ser frem til å akselerere reisen selskapene våre har hatt for å møte den nye dynamikken, fortsetter han. Erikstad vil spesielt rette søkelyset mot kundeopplevelsen for grossistpartnere, installatører og sluttkunder.

- Særlig spennende for meg blir det å jobbe tett med ELKO-teamet og med dette prestisjefulle og ikoniske varemerket. Det har skjedd enormt mye de siste par årene, så jeg gleder meg til å være med på å bringe mange spennende nyheter ut i markedet fremover.

Samfunnets behov i sentrum

- Det som motiverte meg mest til å takke ja til tilbudet er vissheten om at Schneider Electric og ELKO står for solide kvalitetsprodukter, teknologi og verdier. De retter søkelys på behovene til vårt moderne samfunn, som blir mer og mer miljø- og energibevisst. Bærekraft, etikk og mangfold jobber vi systematisk med. De ansatte får muligheter for personlig utvikling, både menneskelig og fagmessig, i et verdensomspennende ekspert-kontaktnett, forklarer den nybakte direktøren.

Geir Arne Erikstad er gift og har en datter på ett år. Han er ellers en ivrig maratonløper og var blant annet første nordmann i mål i Paris Marathon i 2018. Løpet sponses av Schneider Electric.

Emerson Vangen

Emerson Automation Solutions øker staben

Jobben er hjelpe kunder med å velge riktig fra hele vår portefølje av måleutstyr

Olav Vangen har nylig tiltrådt stillingen som selger hos Emerson Automation Solutions. Det er hele instrumenteringsporteføljen, med løsninger, han har ansvaret for. Mye av oppmerksomheten vil være rettet mot produksjon av ny ren energi, som hydrogen og karbonfangst. Dette er prioriterte områder for Emerson.

les mer...
Weidmuller Thomas Moen crop

Weidmüller satser i Norge og styrker salgsavdelingen

Moens distrikt vil være Østandet og ha ansvar for distribusjon

For å styrke Weidmüller Norge sitt salgsapparat, ønsker vi Thomas Moen velkommen som Business Development Manager for Østlandet.

les mer...
JFKnudtzen innesalg crop

JFKnudtzen oppretter ny avdeling innen forretningsutvikling, og innhenter ny kompetanse

JFKnudtzen ønsker at alle våre skal ha en god kundeopplevelse, sier Kleven (t.v

Med spisset fokus på forretningsutvikling og kundeopplevelse, er Pål Magnus Hannisdal ansatt som leder på avdelingen, og med seg på laget har han Ole Jørgen Øvreberg.

les mer...
Elko Geir_Arne_Erikstad crop

Ny daglig leder i ELKO og direktør i Schneider Electric

Geir Arne vil koordinere et team som betjener det norske markedet

2. januar 2023 tiltrådte Geir Arne Erikstad, 37 år fra Vinterbro, i rollen som daglig leder for ELKO AS og Vice President Home & Distribution i Schneider Electric.

les mer...