Beckhoff Kim_Kiltveit crop

Vi har store muligheter for en videre sterk vekst, sier Kim Kiltveit

Ny daglig leder i Beckhoff Automation AS

Kim Kiltveit tiltrer den 1. juni som ny daglig leder for Beckhoff Automation AS. Kiltveit har mange års erfaring innen automasjonsbransjen og er i dag salgssjef i Beckhoff Automation AS.

Han har tidligere hatt stillinger som salgsingeniør, produktsjef og salgssjef i Omron Electronics Norway AS, salgssjef i Metric Industrial AS og distriktsjef i Berggård Amundsen & Co AS.

Kim Kiltveit erstatter Einar Bråthen som daglig leder. Einar Bråthen, som har vært en profil i automasjonsbransjen i mange år, startet opp Beckhoff Automation AS i 2009 og har oppnådd veldig gode resultater og hatt en stabil vekst i årene som har gått.

Etter mange år med høyt tempo og mye reisevirksomhet har Einar valgt å tiltre i en annen stilling. Han vil jobbe med forretningsutvikling og eksisterende kunder i tiden fremover.

Med tanke på den åpne PC-baserte automasjonsplattformen som Beckhoff har, har vi store muligheter for en videre sterk vekst, sier Kim Kiltveit, og ser frem mot nye utfordringer i årene som kommer.

Om Beckhoff Automation

Beckhoff Automation er et globalt selskap med 3900 ansatte og hovedkontor i Verl i Tyskland, og har i dag et verdensomspennende nettverk av 37 datterselskaper og 75 distributører. Selskapet hadde en global omsetning i 2017 på 810 millioner euro, og har hatt en gjennomsnittlig vekst hvert år på 16% siden 2002.

Siden Beckhoff Automation ble grunnlagt i 1980 har selskapet statset konsekvent på utvikling av innovative produkter og løsninger, på grunnlag av PC-basert styringsteknikk, som er grunnlaget til den vedvarende suksessen.

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...