Matek Magnus crop

Ny daglig leder hos Matek-Samson Regulering

Magnus Bjerva har en stund i praksis vært daglig leder i Matek-Samson Regulering. Nå er alle formaliteter hos eierne på plass (Samson International Holding S.A og Bjerva Eiendom AS). Magnus etterfølger faren Magne Bjerva, gründer av selskapet Matek, som daglig leder.

Magnus har lang fartstid i bransjen. I 2009 ferdigstilte han Bachelor utdanning innen petroleumsteknologi ved Universitetet i Stavanger. Første arbeidsplass var hos Schlumberger, hvor han var i tre år. Arbeidsoppgavene var innen boring og nedihulsteknologi. Deretter gikk ferden til Archer, et John Fredriksen selskap. Fortsatt var arbeidsoppgaven bore relatert. Hos Archer jobbet han i fem år.

I 2017 ble han ansatt som salgsingeniør i Matek-Samson Regulering. Magne Bjerva vil fortsatt ha sitt virke i selskapet, nå som styreleder, teknisk rådgiver og senior selger.

Om Matek-Samson Regulering

MATEK-SAMSON REGULERING AS har siden 1989 representert SAMSON i Norge. Matek-Samson spesialiserer seg innen fagfeltet ventil, regulering, instrumentering og speiler produktsortimentet til den verdensomspennende Samson-gruppen. Selskapet tilbyr dimensjonering, prosjektgjennomføring, salg og service innen reguleringsventiler, on/off og automasjonssystemer.

Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...