Svein Kåre Grønås

Svein Kåre Grønås er ansatt som ny administrerende direktør

Ny CEO i Mongstad TavleTeknikk

Svein Kåre Grønås er ansatt som ny administrerende direktør i MTT (Mongstad TavleTeknikk). Han kommer fra stilling som konserndirektør for teknologi og digitalisering i Eviny AS.

Svein Kåre Grønås tar med seg en bred erfaring og lederskap inn i rollen som Administrerende Direktør. Med en omfattende bakgrunn fra BKK og Eviny er han klar til å lede MTT. «Jeg ser fram til å lede og videreutvikle selskapet sammen med dyktige ansatte. Det er svært motiverende å komme til et selskap med et godt rykte i markedet og ambisjoner om vekst.», sier Svein Kåre Grønås

Nåværende administrerende direktør Kenneth Sjo Samuelsen går inn i rollen som teknisk direktør, for å ta ansvar for selskapets videre teknologiske utvikling. Hans tekniske ekspertise og bransjekunnskap vil spille en sentral rolle i å drive produktutvikling og opprettholde MTTs konkurransefortrinn. «Etter flere spennende år som administrerende direktør i selskapet, gleder jeg meg til å kunne fokusere enda mer på teknologi og utvikling i et selskap i god utvikling», sier Kenneth Sjo Samuelsen.

«Styret og hele teamet i MTT ser optimistisk på fremtiden under ledelse av Svein Kåre Grønås som administrerende direktør og Kenneth Sjo Samuelsen som teknisk direktør. Sammen vil de styrke selskapets posisjon som en av bransjens ledende, og fortsette å levere tilpassede produkter og tjenester til kundene», sier styreleder Ivar Johannessen.

Om MTT

MTT er en ledende systemleverandør av avanserte elektriske systemløsninger og frekvensomformere, med tilhørende installasjon og service. Med høyt fokus på kundens behov, kvalitet og innovasjon, har selskapet etablert et godt omdømme i markedet.

Kotek XL_Prime_fam crop

Horner XL Prime betjenings- og styringssystemer

Kombinerer PLS, operatørgrensesnitt, I/O og nettverk i en integrert alt-i-ett-en

Horner XL-Prime, som forhandles av Kotek AS, benyttes til styring og automatisering av små og mellomstore maskiner.  Berøringsskjermene i XL Prime-serien er det nyeste tilskuddet til Horner Automations neste generasjons OCS-produktserie.

Pepperl_Einlagenscanner crop

Gir raske og presise målinger

En videreutvikling av den klassiske time-of-flight-teknologien

Pepperl+Fuchs tilbyr en ny LiDAR-sensor med en skannehastighet på hele 100 Hz – ideell for høyhastighetsapplikasjoner. R2300, som er en enstråleskanner, oppnår denne eksepsjonelt høye skannehastigheten ved å skanne på kun ett plan. Sensoren tilbyr den samme kombinasjonen av høy ytelse og kostnadseffektivitet som kjennetegner flerlagsskannere i R2300-serien. 

Untitled design - 1

Er AI relevant for prosessindustrien?

Og hvordan spiller no-code AI en rolle på veien til suksess? Prosessindustrien står overfor utfordringer som påvirker vekst og lønnsomhet. Utfordringene inkluderer økende energikostnader, økt konkurranse, og strenge regulatoriske krav. Det er tydelig for mange industrielle selskaper at de må finne nye måter å optimalisere prosessene og forbedre effektiviteten for å fortsette være konkurransedyktige. 

Focus on crop

Focus-1 levers nå i eksplosjonssikker utførelse

Ventilhuset til Focus 1 ble optimalisert for å gi best mulig løsning

Produsentene av verdens første autonome reguleringsventil, Krohne Instumentation og Samson, utvider produktporteføljen.  Nå er ventil tilgjengelig i EX utførelse.