Svein Kåre Grønås

Svein Kåre Grønås er ansatt som ny administrerende direktør

Ny CEO i Mongstad TavleTeknikk

Svein Kåre Grønås er ansatt som ny administrerende direktør i MTT (Mongstad TavleTeknikk). Han kommer fra stilling som konserndirektør for teknologi og digitalisering i Eviny AS.

Svein Kåre Grønås tar med seg en bred erfaring og lederskap inn i rollen som Administrerende Direktør. Med en omfattende bakgrunn fra BKK og Eviny er han klar til å lede MTT. «Jeg ser fram til å lede og videreutvikle selskapet sammen med dyktige ansatte. Det er svært motiverende å komme til et selskap med et godt rykte i markedet og ambisjoner om vekst.», sier Svein Kåre Grønås

Nåværende administrerende direktør Kenneth Sjo Samuelsen går inn i rollen som teknisk direktør, for å ta ansvar for selskapets videre teknologiske utvikling. Hans tekniske ekspertise og bransjekunnskap vil spille en sentral rolle i å drive produktutvikling og opprettholde MTTs konkurransefortrinn. «Etter flere spennende år som administrerende direktør i selskapet, gleder jeg meg til å kunne fokusere enda mer på teknologi og utvikling i et selskap i god utvikling», sier Kenneth Sjo Samuelsen.

«Styret og hele teamet i MTT ser optimistisk på fremtiden under ledelse av Svein Kåre Grønås som administrerende direktør og Kenneth Sjo Samuelsen som teknisk direktør. Sammen vil de styrke selskapets posisjon som en av bransjens ledende, og fortsette å levere tilpassede produkter og tjenester til kundene», sier styreleder Ivar Johannessen.

Om MTT

MTT er en ledende systemleverandør av avanserte elektriske systemløsninger og frekvensomformere, med tilhørende installasjon og service. Med høyt fokus på kundens behov, kvalitet og innovasjon, har selskapet etablert et godt omdømme i markedet.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.