Phoenix ethernet crop

Øker nettverkssikkerheten ved å sperre porter som ikke benyttes

Ny busskobler for Ethernet

Med den nye Inline-busskobleren for Modbus/TCP (UDP) IL ETH BK-PAC utvider Phoenix Contact produktporteføljen for å bygge opp Remote-I/O-løsninger i automasjonskapet. Busskobleren i beskyttelsesgrad IP20 er kompatibel med alle tilgjengelige Inline-I/O-moduler inkludert forgreningsmoduler for å åpne en remote-bus-kontakt.

Den supplerer porteføljen med den nye, kompakte Inline-busskoblergenerasjonen med et ytterligere nettverk. Den nye busskobleren med henholdsvis to RJ45-porter åpner for kjedekobling, og gjenkjenner nettverks- og local-bus-hastigheten automatisk. Med den nye Firmware-oppdateringsegenskapen, kan alltid nyeste Firmware legges på enheten. Busskobleren kobles til kontrollere for Modbus / TCP (UDP), eller direkte til en PC. 

Kombinert med en PC kan programmering og styring foretas via høynivåspråk. Via den integrerte Web-based Management kan både statisk informasjon og tekniske data rundt enheten samt dynamisk informasjon, som den foreliggende local-bus-konfigurasjonen, hentes opp. For å øke nettverkssikkerheten kan porter som ikke benyttes sperres enkeltvis via Web-based Management.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...