Pepperl ultralyd crop

Når fotoceller må gi opp, kan ultralyd ofte løse oppgaven

Ny avansert ultralydsensorer

Med den nye serien UC18GS med IO-Link presenterer Pepperl+Fuchs nå en serie ultralydsensorer som kombinerer alle funksjonene og fordelene med avansert ultralydteknologi i et kompakt hus. Ultralydsensorer virker på en hvilken som helst ikke-porøs overflate uavhengig av farge og struktur, for eksempel faste gjenstander, pulver, granulat og væsker, selvfølgelig også gjennomsiktig.

Så når fotoceller må gi opp, kan ultralyd ofte løse oppgaven. Denne nye serien UC18GS fra Pepperl+Fuchs har svært liten blindsone. Vi snakker om 30 mm for typen med 500 mm rekkevidde og 70 mm for varianten med 1 meters rekkevidde. Grunnleggende oppsett kan gjøres via de innebygde trykknappene, mer avansert oppsett gjøres enten via IO-Link, eller - hvis du ikke føler deg IO-Link klar - med dedikert grensesnitt for PC-tilkobling. Det finnes versjoner med enten 2 transistorutganger eller en transistorutgang og en 4-20 mA analog utgang, som kan endres til 0-20 mA eller 0-10 VDC fra PC- eller IO-kobling. Flere synkroniseringsfunksjoner tillater plassering av opptil 10 sensorer ved siden av hverandre for deteksjon av f.eks. en serie flasker uten gjensidig interferens mellom sensorene.

Mer informasjon, se: https://www.pepperl-fuchs.com/norway/no/uc18gs_ultrasonic_sensors.htm

Animasjon: https://www.youtube.com/watch?v=zasWyheRLZA

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...