Pepperl Siv-reduced crop

Ny ansettelse i Pepperl+Fuchs AS

Siv Dahl er nylig ansatt på ordrekontoret på Pepperl+Fuchs AS i Porsgrunn. Hun overtar jobben etter Kari Glenna som går av med pensjon etter hele 47 år i samme jobb og i samme firma. Det er en imponerende karriere for Kari som nå går mot slutten. Vi vet Kari har mange venner der ute som kommer til å savne henne

Men Siv Dahl med sin lange erfaring er rett person til å overta den krevende jobben. Hennes forrige arbeidsplass var Thon Hotell Høyers i Skien. Der var hun i 15 år. Jobben på ordrekontoret deler hun med Monica Nedrebø, og sammen er de to hele navet i firmaets kommersielle virksomhet. Det betyr å ta imot innkommende samtaler, registrere ordre og følge opp leveranser. I dag er jo alle forretningsprosessene digitalisert, men det å ha kompetente medarbeidere som passer på og overvåker er absolutt like viktig som før.

 

 

Phoenix Cathrine crop

Ny funksjon hos Phoenix Contact

Cathrine Hammerlund har i over 3 år jobbet med kundeservice i Phoenix Contact og nå går hun inn i en ny rolle i selskapet. Hammerlund skal fremover ta over rollen som innkjøpsansvarlig (Purchase & Planner) og skal hente inn varer fra morselskapet i Tyskland. Rollen innebærer å følge opp innkjøp, justere prognoser og vurdere lagerføring av varer i samråd med de enkelte produktansvarlige.

les mer...
UIA batterileder crop

Universitetet i Agder har tilsett leiar for batterisatsinga

Batteri Agder-prosjektet skal arbeide på tre områder

Førsteamanuensis Johannes Landesfeind startar som fagleg sjef for Batteri Agder-prosjektet ved Universitet i Agder 1. januar 2022. – Eg ser fram til å etablere ei sterk forskingsgruppe. I samarbeid med industrien i Noreg skal vi utvikle, byggje og produsere batteri. Saman med den sterke kompetansen UiA har innan mekatronikk, gir det UiA eit unikt høve til å levere relevant batteriforsking, seier Johannes Landesfeind (33).

les mer...
Matek Kjetil crop

Matek-Samson Regulering AS styrker teknisk stab

Gusfre var med på å bygge den siste REC-fabrikken på Herøya

Kjetil Gusfre er ansatt som service teknikker hos Matek-Samson Regulering AS. Gusfre tok fagbrev som automattiker i år 2000. Var blant annet med når plattformen ringhorne ble bygget i Tønsberg. 

les mer...
Phoenix Pia crop

Phoenix Contact rekrutterer internt til nyopprettet salgsrolle

Har tidligere jobbet med salg og kundeservice

Phoenix Contact AS har gleden av å ønske Pia Martinsen velkommen i en nyopprettet rolle som Sales Coordinator. Phoenix Contact er i vekst og vi ser behovet for en koordinerende rolle i salgsavdelingen. Stillingenskalbidra inn i teamet med salgsstøtte, og sørge for god flyt innad i avdelingen og eksternt mot kunder, samt bidra til økt kundetilfredshet.

les mer...