Rexroth ny sjef

Siste 6 årene har vært ansvarlig for Bosch Rexroths marine-/offshoreavdeling

Ny administrerende direktør i Bosch Rexroth AS

1. september blir det generasjonsskifte i Bosch Rexroth AS.  Arild Strand, som har vært administrerende direktør siden 1. januar 2005, går over i en nord-europeisk prosjektlederfunksjon inntil han går av med pensjon sommeren 2019.

Hans etterfølger er Tor Jensen, som har arbeidet i bedriften siden 2001. Jensen begynte i Bosch Rexroth AS som salgsingeniør, og ble etter hvert avdelingsleder for hydraulikkavdelingen i det norske firmaet. I 2012 flyttet han til Houston, Texas, hvor han de siste 6 årene har vært ansvarlig for Bosch Rexroths marine-/offshoreavdeling og vært regional vice president Southwest i Bosch Rexroth USA.

Bosch Arild og ny sjef 300.jpg

Tor Jensen har nå flyttet hjem til Norge, og tar fatt på sin nye rolle som administrerende direktør for Bosch Rexroth AS 1. september.

Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...
Wago Sandberg crop

WAGO styrker IT kompetansen

Thomas Sandberg er ansatt for å hjelpe kundene våre finne morgendagens løsninger innen IT og nettverksløsninger.  Sandberg har 30 års IT-erfaring innen infrastruktur som servere, nettverk, virtualisering og sikkerhet.

les mer...