Norgren_ISOLine crop

Enkle å konfigurere og handle online

Norgrens nye ISOLine sylinder i rustfritt stål

Utvider Norgrens sortiment av ISO sylindre. ISOLine KA/802000 i rustfritt stål er den mest robuste og pålitelige sylinder til anvendelse i tøffe omgivelser og hvor kontakt med næringsmidler krever grundig nedvasking.

ISOLine sylindre i rustfritt stål er tilgjengelige i diametre på 32 til 200 mm, er konstruert av 304 og 316 rustfritt stål og kan leveres med magnet- og induktive posisjonsgiver. Sylindrene overholder ISO15552 standard.

Robust konstruksjon:

Trekkstang konstruksjon i 304 og 316 rustfritt stål. Ideell til utsatte applikasjoner som krever kraftig nedvaskning. Tåler å stå i korrosive miljøer som eksempel nedvasking og bruk av etsende kjemikalier.

Adaptivt dempesystem (ACS):

Instilling av endedemping er ikke nødvendig - sylinderen tilpasser seg automatisk til applikasjonen. Fit & Forget.

Rent og moderne design:

Glatte endegavler som er formet i ett med sylinderhuset gir rent utseende. Moderne design.

Redusert vekt:

Lavere totalvekt på applikasjonen. Reduserte transportkostnader.

ISOLine sylindrene i rustfritt stål kompletterer vårt utvalg av ISO sylindre og er enkle å konfigurere og handle online.

Ytterligere informasjon se, www.norgren.com/no

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...