NORD-DuoDrive-3kW crop

DuoDrive er egnet for bruk i næringsmiddel- og farmasøytisk industri

NORD DuoDrive nå med effekter på opptil 3 kW Patentert girmotor

Den patenterte DuoDrive fra NORD DRIVESYSTEMS er et revolusjonerende integrert gir/motorkonsept i et hygienisk vaske-down design som nå dekker effektområder på opptil 3 kW. Den sømløse integreringen av gir og motor i et drivsystem er et kvantesprang og setter nye standarder med hensyn til brukervennlighet og effektivitet til det globale skipsmarkedet.

Jo færre grensesnitt, desto høyere systemeffektivitet: NORD DuoDrive integrerer en høyeffektiv IE5+ synkronmotor i et ett-trinns spiralgir, og oppnår med en systemeffektivitet på opptil 92 % en av de høyeste effektivitetene på markedet på dette effektklasse. Svært høy systemeffektivitet oppnås også i dellastområdet. Den er dermed fremtidssikker og en reell kostnadsbesparelse. Det konstante motormomentet over et bredt turtallsområde gir konsistent versjonsreduksjon og reduksjon av driftskostnader. Sammen med den enkle plug-and-play-idriftsettelse resulterer dette i en betydelig reduksjon i Total Cost of Ownership (TCO) sammenlignet med eksisterende drivsystemer. DuoDrive er egnet for bruk i næringsmiddel- og farmasøytisk industri samt intralogistikk.

Full kompatibilitet med markedsstandarder
I tillegg til den høye systemeffektiviteten er den jevne, uventilerte og kompakte designen samt den stillegående kjøringen med minimalt støyutslipp ytterligere viktige funksjoner. Eliminering av mange slitedeler gir lavere vedlikehold. Den patenterte girmotoren er nå tilgjengelig for effekter på opptil 3 kW med et kontinuerlig dreiemoment på opptil 250 Nm og hastigheter på opptil 1000 min-1, og dekker girenhets turtallsforhold på i=3 til i=18. Markedskompatible tilkoblingsdimensjoner letter utskiftingen og integreringen i eksisterende anleggsdesign.

Som alle produkter fra NORD-porteføljen er DuoDrive også kompatibel med NORD-drivelektronikk og kan utstyres med alle vanlige hulakseldimensjoner (20 til 40 mm) og flensversjoner (B5 og B14), eller en momentarm. Avhengig av kundens behov leveres Harting HAN-kontakter, M12 runde plugger eller en rekkeklemme for motortilkoblingen. Ulike alternativer som enkodertilbakemelding eller en holdebrems er også mulig med DuoDrive. Takket være design og drift med frekvensomformeren kan DuoDrive brukes universelt med samme motorvariant over hele verden.

Innovativ girmotor i hygienisk utvaskingsdesign
Siden den er enkel å rengjøre, korrosjonsbestandig og egnet til å vaske ned, er DuoDrive også ideell for bruk i hygienesensitive og tøffe miljøer, og sikrer høyere systemtilgjengelighet og lave rengjøringskostnader gjennom lavere rengjøringsinnsats. Den spesielt robuste nsd tupH overflatebehandlingen er tilgjengelig som ekstrautstyr.

P F CB10-iolink crop

Maksimal fleksibilitet der det er lite plass

Modulene kan kobles direkte til en IO-Link-master

Nye CB10 I/O-tilkoblingsmoduler med IO-Link fra Pepperl+Fuchs. Trykknappbokser, varsellamper og standard sensorer brukes i en rekke industrielle applikasjoner.

les mer...
Mikro tunneler crop

Smart sensorsystem påviste mikroplast

Sensorbasert system for overvåkning av tunnelvaskevann

Smarte sensorer påviste mikroplast. – Viser at sensorer kan avdekke stoffer og miljøgifter de egentlig ikke kan måle, sier miljøgeolog Jørgen Engebretsen. Cautus Geo er et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø.

les mer...
eaton-pkz-and-dil-with-push-in-terminals-crop

Eaton utvider utvalget av motorvernbrytere og kontaktorer

Leggee til nye enheter med push-in-klemmer

Eaton utvider porteføljen innen motorvernbrytere, motorstartere og kontaktorer ved å lansere flere varianter med push-in-teknologi. Dermed skrus produktiviteten opp flere hakk.

les mer...
Rital RiP crop

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Skreddersydde løsninger er mulig

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere.

les mer...