NORD-Managing-Partners crop

Den nye, patenterte DuoDrive-girmotoren har en ytelse på opptil 92 %

NORD DRIVESYSTEMS starter en ny æra innen drivteknologi

Med de nyeste utviklingene i porteføljen med høytytende produkter har NORD DRIVESYSTEMS nok en gang vist sin kompetanse og innovasjon innen mekanisk og elektronisk drivteknologi. Her er kunngjøringen fra de administrerende partnerne Jutta Humbert og Ullrich Küchenmeister.

«Vi fokuserer på å bli bedre og bedre, og på å utvikle innovative drivløsninger for over 100 bransjer i industrien. Det krever mot å bryte barrierer og utfordre etablerte sannheter. Vi har dette motet fordi vi lytter til kundenes behov og ønsker, og gjør dem om til bærekraftige produkter og konsepter. Med 48 selskaper i 36 land på verdensbasis er vi alltid der kundene er. Vi i styret, og samtlige av våre over 4 000 ansatte over hele verden, er svært stolte av vår revolusjonerende DuoDrive-girmotor. Dette er begynnelsen på en ny æra innen drivteknologi! Den nye, patenterte DuoDrive-girmotoren har en ytelse på opptil 92 %, og er dermed en av de mest effektive girmotorene i sin effektklasse. Vi oppnådde dette ved å integrere IE5+-synkronmotoren vår i en ettrinns tannhjulsenhet – en helt ny tilnærming innen design av girmotorer. Med IE5+-synkronmotoren har vi allerede klart å redusere tapene betraktelig sammenlignet med den nåværende IE4-serien.

NORD-high-efficiency-portfolio 300.jpg

DuoDrive tar det et skritt videre, og setter nye standarder med tanke på effekttetthet, monteringsplass og reduksjon i antall versjoner. Vår nye portefølje med høytytende produkter suppleres av den desentraliserte frekvensomformeren NORDAC ON. Med integrert Ethernet-grensesnitt og svært kompakt design er dette en kostnadseffektiv plug-and-play-løsning for IoT-miljøer. I over 55 år har vi oppfylt de høyeste kvalitetskravene med vår ekspertise, erfaring og produksjonsdybde. Alle kvalitetsrelevante komponenter produseres på våre egne fabrikker, og vi driver for øyeblikket åtte produksjonsanlegg med toppmoderne teknologi. Ved teknologisenteret vårt i nærheten av Hamburg utvikler vi fremtidens drivteknologi – for hele verden.» Jutta Humbert og Ullrich Küchenmeister, administrerende partnere i GETRIEBEBAU NORD GmbH & Co.KG

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Schneider GFS crop

Banebrytende innen håndtering av elektro- og automasjonssystemer

Schneider Electric lanserer EcoConsult konsulenttjenester. Gjør anlegg mer stabile, effektive og bærekraftige. EcoConsulttjenestene leveres av et nordisk rådgiverteam som er dedikert til revisjon, evaluering og kartlegging av elektro- og automasjonsutstyr/-systemer. De benytter både ekspertise og banebrytende programvare med digital tvilling-teknologi.

Holla Goodtech crop

Goodtech og Wacker Chemicals fortsetter transformasjonen på Holla

Wacker Chemicals Norway AS har nylig valgt Goodtech til å gjennomføre oppgradering av kraftforsyning, samt kompensering og filtrering av strøm på sitt anlegg på Holla Industripark. Oppgraderingen muliggjør en fremtidig økning i effekt på ovn 4, samt fornyelse av all elektrisk utrustning, forbedret instrumentering, visualisering og kontroll av bryterne sammenlignet med dagens løsning.