Jumo Bild T06 crop

Enda raskere og enklere konfigurering av transduseren er mulig via mikro-USB

Nøyaktig temperaturmåling med JUMO dTRANS T06

SIL-funksjon sikrer ekstra pålitelige prosesser. Den nye flerfunksjonelle firetrådstransmitteren JUMO dTRANS T06 passer for utfordrende applikasjoner innen anleggsteknikk. Det kompakte dekselet med monteringsskinner, muliggjør rask installering av kontrollskapet og sikker utskifting ved kalibrering eller vedlikehold.

SIL er en spesialfunksjon.

Enheten kan brukes med både RTD-temperaturfølere og termoelementer samt med motstandstransmittere/-potensiometere og spennings-/strømsignaler – og disse inngangssignalene konverterer den til et utgangssignal på 0(2)–10 V eller 0(4)–20 mA. Den universelle måleinngangen med 22-biters oppløsning sikrer maksimal målepresisjon med JUMO dTRANS T06. Den pålitelige, treveisisolasjonen mellom inngang, utgang og spenningstilførsel garanterer høy signalstabilitet også ved vanskelige måleforhold.

I sikkerhetsrelevante applikasjoner – som er vanlige innen anleggsteknikk, kraftverksteknikk eller den kjemiske industrien – muliggjør dTRANS T06 med SIL-funksjonen i henhold til IEC 61508, prosjektplanlegging av en pålitelig temperaturmålingskjede. For programvare er denne funksjonen utformet for SIL 3, og for maskinvare er den utformet for SIL 2. JUMO SIL-temperaturfølere er optimalt integrert i, og dette gir redusert planleggingsinnsats for SIL-designen.

Hvis PC ikke er tilgjengelig, kan enheten raskt og enkelt konfigureres via et monokromt LCD-display på forsiden, der det er fire taster på fire forskjellige språk. En annen fordel ved oppstart på stedet er konfigurasjonsrelatert visning av tilordning av sensorinnganger og -utganger, samt tilordning av releer og grensesnitt, på displayet.

Enda raskere og enklere konfigurering av transduseren er mulig via mikro-USB-kontakten på forsiden, ved hjelp av konfigurasjonsprogramvare og en PC. I tillegg kan kundespesifikk linearisering justeres.

De omfattende feilsøkingsfunksjonene til JUMO dTRANS T06, som indikering av min./maks.-verdier, bidrar til enklere oppstart og vedlikehold for brukeren.

Viktige overtredelser av grenseverdier kan angis ved hjelp av en valgfri reléutgang. All viktig informasjon i forbindelse med transmitteren kan etterspørres og visualiseres ved hjelp av styresystem via et valgfritt RS-485-grensesnitt. dTRANS T06 er tilgjengelig for strømforsyning 24 V (DC) og 110–230 V (AC).

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...
670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

les mer...
Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad.