NI online condit crop

Hjelper bedrifter til å få kunnskapt om helsetilstanden til utstyr

NI introduserer løsning for online tilstandsovervåking

National Instruments, leverandør av løsninger som gjør at ingeniører og utviklere kan løse noen av verdens største tekniske utfordringer, lanserer NI InsightCM Enterprise.

Få innsikt i virksomhetens helsetilstand med hensyn til maskiner og drift med NI InsightCM™ Enterprise. Dett er en ny programvareløsning som hjelper bedrifter til å få  kunnskapt om helsetilstanden i utstyr for maskinvedlikehold og drift. Med mer enn 15 års erfaring med tilstandsovervåking, har NI utviklet NI InsightCM Enterprise som sin første ende-til-ende programvareløsning som tar for seg utfordringene rundt Big Analog Data bygget på industriell «Tingenes Internett».

Ved å bruke NI InsightCM Enterprise, kan bedriften kostnadseffektivt overvåke roterende maskiner – både kritiske- og hjelpemotorer, noe som gir en mer helhetlig oversikt over maskinparken og man kan administrere driftsrisiko samtidig som lønnsomhet og effektivitet opprettholdes. Foretaksløsningen løser dataadministrasjons-, dataanalyse- og systemadministrasjonsutfordringer som er vanlig i Big Analog Data-applikasjoner. Den innebygde fleksibiliteten og åpne arkitektur gjør det til et ideelt valg når man skal møte økende krav til programdiagnose.

NI InsightCM Enterprise samler inn og analyserer sensorinformasjon, genererer alarmer og lar vedlikeholdsspesialister utføre fjerndiagnose ved maskinfeil. Kjøreklare tilstandsovervåkingssystemer basert på CompactRIO-plattformen kan samle inn data fra et stort utvalg av sensorer for bedre feildiagnose. Denne maskin- og programvareløsningen forenkler konfigurasjon av, og målinger fra tusenvis av sensorer, slik at brukere kan fjernovervåke helsetilstand, konfigurere kanaler og oppgradere fastvaren (firmware) i distribuerte systemer.

Denne online-løsningen er ideell for bedrifter i mange forskjellige industrier, inkludert olje- og gass, kraft, gruvevirksomhet, jernbane og industriproduksjon, med behov for å optimalisere maskinytelse og oppetid, redusere vedlikeholdskostnader og øke sikkerheten.

Viktige egenskaper

Kostnadseffektiv: Senker instrumenteringskostnaden for overvåking, både kritisk- og annet fabrikkutstyr i stor skala

Åpen: Tilbyr åpen programvarearkitektur for dataaksess og samkjøring med tredjeparts foretaksprogramvare, som databasert vedlikeholdsstyringssystem (CMMS), databasehistorikk og prognoseverktøy

Enkel å skalere: Skalerer fra én til hundrevis av noder per NI InsightCM Enterprise server og kopierer én løsning til flere anlegg

Fleksibel: Inkluderer CompactRIO for å tilpasse seg endringer i sensorbehov samtidig som investeringer i plattformen opprettholdes

For mer informasjon om NI InsightCM Enterprise, besøk ni.com/insightcm.

 

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.