CEO Trygve Kvernland (t. v.) Tensio og CEO Nils Klippenberg fra Siemens

Nettselskapet Tensio inngår rammeavtale med Siemens

Siemens og Tensio inngår rammeavtale for vern, kontrollanlegg og mellomspenningsanlegg med tilhørende service. Avtalen har en varighet på opptil 8 år og en volum anslått av Tensio på 300 millioner kroner.

CEO Trygve Kvernland (t. v.) fra Tensio og CEO Nils Klippenberg fra Siemens har inngått en rammeavtale for vern, kontrollanlegg og apparatanlegg (mellomspenning) med tilhørende service. Avtalen har en varighet på opptil 8 år og et forretningsvolum anslått av Tensio på 300 mil. NOK. 

Under kontraktsigneringen benyttet Nils Klippenberg og Trygve Kvernland muligheten til å diskutere viktige tema om elektrifisering, digitalisering, rammebetingelser, forretningsmuligheter og samarbeid. Tensio har mer enn 500 ansatte, 250 000 nettkunder og regionalt nettsansvar til rundt en halv million mennesker i Trøndelag, og er et av Norges største nettselskap. 

Evalueringskriteriene som Tensio hadde definert var:

  • Kvalitet (teller 25 %) 
  • Kompetanse (teller 25 %)
  • Pris (tell

- Siemens dokumenterer at de er godt organisert for å håndtere flere parallelle prosjekter og har god kapasitet i organisasjonen for å gjennomføre rammeavtalen. De har ressurspersoner som leverer forventet kompetanse. Siemens viser at de har god erfaring med å håndtere denne typen rammeavtaler

Fiskal-kalibrering crop

Korrekte målinger er lønnsomt

Målefeil på 0,3 prosent kan dette utgjøre et års tap på hele 1 milliard kroner

Hver dag strømmer enorme mengder olje og gass gjennom diverse produksjons- og salgskanaler. En måleusikkerhet på 0,3% er det maksimale som tillates per i dag ifølge Oljedirektoratets forskrift om fiskal kvantumsmåling av olje og gass. Dette kan virke ekstremt nøyaktig, men når det er store verdier i spill blir også konsekvensene ved tilsynelatende små avvik dyre.

les mer...
Phoenix Pia crop

Phoenix Contact rekrutterer internt til nyopprettet salgsrolle

Har tidligere jobbet med salg og kundeservice

Phoenix Contact AS har gleden av å ønske Pia Martinsen velkommen i en nyopprettet rolle som Sales Coordinator. Phoenix Contact er i vekst og vi ser behovet for en koordinerende rolle i salgsavdelingen. Stillingenskalbidra inn i teamet med salgsstøtte, og sørge for god flyt innad i avdelingen og eksternt mot kunder, samt bidra til økt kundetilfredshet.

les mer...
Danfoss optimalisere crop

Oppnå store energibesparelser

Kan også tilby grunnleggende opplæring

Det er mulig å oppnå høyere energibesparelser og få mest mulig ut av en frekvensomformere installasjon. Brukerne kan faktisk oppnå opp til 20 prosent årlig energibesparelse helt fra første oppstart med DrivePro® Start-up fra Danfoss

les mer...
Pepperl Siv-reduced crop

Ny ansettelse i Pepperl+Fuchs AS

Siv Dahl er nylig ansatt på ordrekontoret på Pepperl+Fuchs AS i Porsgrunn. Hun overtar jobben etter Kari Glenna som går av med pensjon etter hele 47 år i samme jobb og i samme firma. Det er en imponerende karriere for Kari som nå går mot slutten. Vi vet Kari har mange venner der ute som kommer til å savne henne

les mer...