Murrelektronik_MICO_NEC-Class-2 crop

Mulig å designe NEC klasse 2-kretsen enda raskere

NEC klasse 2 godkjenning for Murrelektroniks MICO

Murrelektroniks MICO beskyttende moduler for UL508A kontrollkabinetter er en utprøvd løsning for intelligent kraftdistribusjon og effektiv kretsbeskyttelse.

Åtte forskjellige MICO moduler er nå NEC klasse 2-godkjent, så nå kan du effektivt designe kraftdistribusjonen.

Klasse 2-kretser er kretser med begrenset energi og en maksimalstrøm på 100 VA. I henhold til NEC og UL-definisjon begrenser klasse 2-kretser risikoen for elektriske branner og støt på grunn av deres begrensede energi. Derfor, i henhold til UL508A-standarden (for kontrollkabinetter), er det ikke behov for inspeksjon av komponenter og tilkoblede enheter på en klasse 2-krets. Frem til nå ble en individuell NEC klasse 2-godkjent strømforsyning brukt for å opprette en klasse 2-krets, og denne tok opp mye plass. Denne metoden var ikke kostnadseffektiv og førte til mye kablings- og planleggingsarbeid.

Med Murrelektroniks MICO NEC klasse 2-godkjente modul er det nå mulig å designe NEC klasse 2-kretsen enda raskere, på en enda mer kompakt og kostnadseffektiv måte. Alt du trenger er en standard strømforsyningsenhet (som ikke nødvendigvis må være NEC klasse 2-godkjent) i kombinasjon med MICO for å enkelt kunne designe to, fire eller åtte separate belastningskretser med begrenset energi.

Ved å koble til flere MICO-moduler med integrert brosystem, kan antallet kanaler økes til en totalstrøm på 40 A. Komponenter tilkoblet MICOs NEC klasse 2-uttaksenheter behøver ikke lenger UL-godkjenning. MICOs utprøvde funksjoner som kanalspesifikk avslåing i tilfelle overbelastning, visuell varsel, lagringsfeil og overlappende start av strømbaner tilbyr ekstrafordeler og muliggjør bruk av en mindre strømforsyning og begrenser behovet for at operatøren må gå inn i kontrollkabinettet.

For ytterligere informasjon se: www.murrelektronik.no

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

JFK krympe crop

Bedre ergonomi med et mindre krympeverktøy, - for ledere og kabler opptil 2,5 mm2

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser. I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnittlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.